Articles and news

Vali aeda mõnus liivakast lapsele ja aiamööbel kogu perele - Puustuudiolt

Kohe - kohe on õues kevadiselt soe ning Puustuudiol on valminud selleks puhuks erinevad aiatooted - liivakastid lastele ja lahe aiamööbel kogu perele.

Liivakastid on valmistatud kvaliteetsest männi puidust, mis on töödeldud naturaalse ja vastupidava puidukaitsevahendiga. Kõiki liivakaste on pakkuda kahes erinevas suuruses ja liivakaste on võimalik sulgeda, et hoida liiv puhtana, näiteks kasside eest. Liivakasti MIHKEL kaas muutub avades pinkideks kuhu võivad julgelt istuda ka täiskasvanud inimesed. Liivakasti KAAREL katus aga pakub lastele varju palavatel päikselistel päevadel. PVC materjalist katust on võimalik valida erinevat tooni kattega (punane, roheline, kollane ja sinine).

Liivakaste on võimalik osta kohe ja kiirelt e-poest. Tellitud tooted toome soovi korral Teile koju kätte kahe nädala jooksul.

Liivakast KAAREL Source: www.puustuudio.ee

Liivakast KAAREL Source: www.puustuudio.ee

Liivakast MIHKEL Source: www.puustuudio.ee

Liivakast MIHKEL Source: www.puustuudio.ee

Hea võimalus on tellida e-poest ka aiamööblit kogu perele!

Selleks kevadeks on pakkuda ökoloogiline aiatool IVO ka laste suuruses. Peatselt on valmimas ka aialauad lastele. Aiatoolid IVO on valmistatud kvaliteetsest kodumaisest männipuidust ja selle kokku monteerimiseks ei ole kasutatud muid kinnitusvahendeid peale linase nööri. Sellegipoolest on aiatool IVO väga vastupidava ja tugeva konstruktsiooniga.

Aialaud HANDO ja aiatoolid IVO Source: www.puustuudio.ee

Aialaud HANDO ja aiatoolid IVO Source: www.puustuudio.ee

Samuti on võimalik aiatooli IVO kokku panna, et saaks lihtsalt kaasa võtta suvilasse või piknikule ega võtaks talvekorteris palju ruumi.

Kõik Puustuudio tooted on võimalik tellida kas töödelduna puiduõliga või värvituna puidukaitsevahendiga vastavalt Teie valitud toonile.

Kõikide küsimuste korral võtke ühendust telefonil 527 7386 või info@puustuudio.ee

Teie Puustuudio
Kastani 10, Rapla
OÜ Intarsia
www.puustuudio.ee
info@puustuudio.ee

Kõike puidust!

Submitted: 22.04.2015

You may also be interested in the following articles

click to see all