Articles and news

Oot-Oot Stuudio nutikas TV-KAPP on nüüd saadaval ka väiksema kahe uksega variandina

Oot-Oot Stuudio kollektsioonis olevast nutikast TV-kapist on nüüd saadaval ka väiksemate mõõtudega variant. Uus kaheukseline TV-kapp on kompaktne ning mahutub seetõttu hästi ka ahtamatesse interjööridesse.

Populaarse TV-kapi põhiline võlu seisneb kahtepidi kasutatavates ustes, mis lubavad kapi ilmet muuta mugavalt ja kiirelt kasvõi iga päev. Kapi ühe disaineri Joonas Torimi sõnul on Oot-Oot Stuudio klientidel väga suur roll tootearenduse protsessis. „Väiksemate mõõtudega TV-kapp sündis just tänu sellele, et kuulasime oma klientide soove ja vajadusi,“ selgitab Joonas uue toote loomise tagamaid.

 Source: www.oot-oot.com

Source: www.oot-oot.com

Uue väiksema kapiga on kaasas kaks eri külgedelt erinevat tooni kapiust - valge, helehall ja tumehall, mille abil saab luua mitmeid erinevaid värvikombinatsioone. TV-kapi karkass on viimistletud naturaalse tammespooniga, kapi jalad on treitud kohalikust saarepuidust. TV-kapi komplektis olevat kaht riiulit on võimalik seadistada eri kõrgustele ning igas sektsioonis on ava juhtmete läbiviimiseks.

Uuri uue TV-kapi kohta täpsemalt siit.

Oot-Oot Stuudio tooted on disainitud ja valmistatud Eestis.

Oot-Oot Stuudio on kahe noore disaineri Marko Ala ja Joonas Torimi loodud Eesti disaini stuudio, mis 2013. aastast keskendub vana aja väärtusi edasikandvate toodete disainimisele, arendamisele ja tootmisele. Oot-Oot Stuudio tooteid saab uudistada kodulehelt www.oot-oot.com. Showroom asub Baltika kvartalis Veerenni 24, Tallinnas.

Submitted: 26.02.2016

Oot-Oot Stuudio

Phone:
+372 5373 0049
Address:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.