Artikkelit ja uutiset

Oot-Oot Stuudio nutikas TV-KAPP on nüüd saadaval ka väiksema kahe uksega variandina

Oot-Oot Stuudio kollektsioonis olevast nutikast TV-kapist on nüüd saadaval ka väiksemate mõõtudega variant. Uus kaheukseline TV-kapp on kompaktne ning mahutub seetõttu hästi ka ahtamatesse interjööridesse.

Populaarse TV-kapi põhiline võlu seisneb kahtepidi kasutatavates ustes, mis lubavad kapi ilmet muuta mugavalt ja kiirelt kasvõi iga päev. Kapi ühe disaineri Joonas Torimi sõnul on Oot-Oot Stuudio klientidel väga suur roll tootearenduse protsessis. „Väiksemate mõõtudega TV-kapp sündis just tänu sellele, et kuulasime oma klientide soove ja vajadusi,“ selgitab Joonas uue toote loomise tagamaid.

 Alkuperä: www.oot-oot.com

Alkuperä: www.oot-oot.com

Uue väiksema kapiga on kaasas kaks eri külgedelt erinevat tooni kapiust - valge, helehall ja tumehall, mille abil saab luua mitmeid erinevaid värvikombinatsioone. TV-kapi karkass on viimistletud naturaalse tammespooniga, kapi jalad on treitud kohalikust saarepuidust. TV-kapi komplektis olevat kaht riiulit on võimalik seadistada eri kõrgustele ning igas sektsioonis on ava juhtmete läbiviimiseks.

Uuri uue TV-kapi kohta täpsemalt siit.

Oot-Oot Stuudio tooted on disainitud ja valmistatud Eestis.

Oot-Oot Stuudio on kahe noore disaineri Marko Ala ja Joonas Torimi loodud Eesti disaini stuudio, mis 2013. aastast keskendub vana aja väärtusi edasikandvate toodete disainimisele, arendamisele ja tootmisele. Oot-Oot Stuudio tooteid saab uudistada kodulehelt www.oot-oot.com. Showroom asub Baltika kvartalis Veerenni 24, Tallinnas.

Lisätty: 26.02.2016

Oot-Oot Stuudio

Puh.:
+372 5373 0049
Osoite:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää