Articles and news

Moderustik - unikaalne retroköök sinu koju

Kui planeerite uut kööki ja teil on esmapilgul lahendamatuna tunduv soov, siis olete õiges kohas - teid aitab Moderustik. See on kaasaegselt mugava mööblifurnituuri baasil arhailises stiilis moodulmööbel, mille loomise idee tekkis ligi kolmekümne aasta jooksul oma ala parimate praktikutega tihedas koostöös eritellimusmööblit kujundades ja valmistades. Moderustikut iseloomustavad lühidalt kõige paremini sõnapaarid modernne sisu ja rustikaalne välimus.

 Source: moderustik.ee

Source: moderustik.ee

Arhailise välimuse taha on peidetud praktilised ning soodsad melamiinkorpused koos pehmelt sulguvate sahtlisiinide ning -uksehingedega. Kõik mööbli välispinnad on kaetud naturaalsete puit- ning sepiselementidega. Mööbliuste, sahtlipaneelide ning kattekilpide valmistamisel on kasutatud harjatud, peitsitud ning kulutatud ristkihtpuitu, mis on kolmes risti asuvas kihis kokkuliimitud puit ning mis annab ustele naturaalse puidu dekoratiivsuse, samas säilitades vineerile omase kujupüsivuse.

 Source: moderustik.ee

Source: moderustik.ee

Tööpinnad ja riiulid on valmistatud vanutatud täistammest, riiulite alla on uputatud sooja valgusega LED-valgustid. Riiulikanduriteks on sepistatud metallvardad ning uste käepidemed on sepistatud metall-lattidest, imiteerides ühtlasi ka latthingesid. Samuti on sepa poolt valmistatud õhupuhastite metallkubud. Kubu on valmistatud nii, et see sobib standardsele õhupuhastile. Õhupuhasti paigaldatakse seinale ja kubu lükatakse lihtsale selle peale. Kubusid saab valmistada ka puupliitide kohale - sel juhul on sees ainult valgustid. Puupliidi kubudel asub tõmbeventilaator hoone seina välispinnas. Kubusid saab valmistada oksüdeeritud vaskplekist või kuumalt vahatatud mustast plekist.

 Source: moderustik.ee

Source: moderustik.ee

Köögilahendused valmivad koostöös sepaga, kes kasutab materjalina rauda, ning tisleriga, kelle töömaterjaliks on puit. Metalli ja puidu maitsekas kombineerimine ei ole Eestis väga tavapärane. Sisekujundajad ja arhitektid valdavad hästi ruumi- ja värvilahendusi, kuid erinevate tehnoloogiate rakendamise ja kombineerimise vallas ei ole olukord nii hea.

 Source: moderustik.ee

Source: moderustik.ee
Lisaks pakub Moderustik komplekti kuuluvaid erinevaid sepiselemente, nagu kulbiraudu, reelinguid, nagisid, rippvalgusteid jne. Samade põhimõtete järgi valmistatakse ka heledates toonides skandinaaviapäraseid kööke ning kõikvõimalikke erilahendusi - need on samuti modernsemas võtmes ja nii sise- kui väliruumi. Lahenduste valik on väga paindlik ning keskendutakse maksimaalselt kliendi individuaalsusele. Selle asemel, et pidada mööblisalongi, külastatakse kliente nende kujundamist vajavas ruumis kohapeal. Selline töökorraldus on andnud alati parimaid tulemusi.


Moderustiku valmistatud näidistega saate tutvuda kodulehel www.moderustik.ee.
Uuri lisa ka Facebookist.

Submitted: 03.09.2016

MODERUSTIK OÜ

Phone:
+372 503 1605
Address:
Liiva, Esiküla küla, Hiiumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

click to see all