Articles and news

Aasta värviks klassikaline sinine

Paljud prognoositavad trendid ei pruugi läbi lüüa kõik ühte moodi. Kui varasemalt on olnud moekas kasutada palju halli, siis nüüd on Pantone poolt aasta värviks valitud 19-4052 koodiga ’klassikaline sinine’. Ole moodne, too oma koju natukene sinist detailide näol või pane hullu ja värvi terve tuba siniseks!

Diivan Wenecja

Diivan Wenecja

Pehmema joonega mööbel.

Pikka aega on lineaarse terava joonega mööbliesemed olnud moes ja nüüd on aeg teha hubasemale pehmema joonega mööblile ruumi! Inspiratsiooni võib võtta 1970 aastate geomeetriast ja glamuurist.


Maalähedased toonid.

Värvid ja tekstuurid, mis matkivad puitu, metalli ja taimkatet. Näiteks need toonid, mis ilmnevad rikkalikus metsas nagu rohelised ja pruunid. Muidugi savist ja liivast võib ka inspiratsiooni võtta, kasutata tauped ehk sooja hallikaspruuni. Kõik sellised toonid loovad suurepärase keskonna lõõgastumiseks pärast pikka tööpäeva. Värvid, mis esinevad looduses!


Taimed.

Koduse oaasi trend võtab aina suuremat hoogu sisse ja tundub, et jääb pikaks ajaks!

Tool Nelson

Tool Nelson

Samet

Samet ei pruugi olla kõigi tassike teed aga kindlasti on teema, mis on sel aastal veel kuumem kui eelmisel. Mööblitootjad ja sisekujundajad võtavad seda aina rohkem kasutusele.

Vaip Goa

Vaip Goa

Punutised nagu korvid , seinal vaibad ja tekstiilid toovad orgaanilise materjali näol koju soojust ja rahu. Loomulikult ei tohi unustada puitu!


Minimalismi asemel maksimalism.

Tundub nagu sisusustusmaailmas oleks minimalism väga kaua aega domineerinud aga märgid viitavad sellele, et puhumas on muutlikud tuuled. Räägitakse palju mustritest, julgetest värvidest, mustrilistest tapeetidest ja erinevate mööblitükkide kokku sobitamisest. Lase fantaasial ja virravarril lennata!

Submitted: 23.01.2020

You may also be interested in the following articles

click to see all