Articles and news

4 söögilauda, mis hoiavad pere koos

Kõige olulisem kommunaalne kokkusaamiskoht kodus on köögilaua ümber. Ajalooliselt on köögilaud ühendanud üldiselt kaks funktsiooni: olles kohaks söömisele ja töötamisele. Järgnevad Radis Furniture’ söögilauad, mis on disainitud Raul Abneri poolt, võimaldavad mugavalt transformatsiooni nende kahe ülesande vahel kuid pakuvad palju rohkemgi veel.

Kõige popim pikendatav söögilaud. Saage tuttavaks, see on NAM-NAM
Kui tuleb suurem istumine, saab laua hetkega meetri võrra pikemaks teha. Mugav kasutada nii kodus kui töökeskkonnas, sest koosolekud ja koosviibimised käivad ikka laua taga. Laua vaheklapid saab mugavalt asetada lauaplaadi alla. Valmistatud kasevineerist, jalad kasepuit, õlivahatatud. Lauaplateks siidjas kõrgsurvelaminaat (HPL) vineeril või üleni naturaalse tammespooniga vineeril. Saadaval 3 erinevas suuruses: 90x120-180, 96x144-244 ja 120x120- 220 cm, kõrgus 75 cm.

Kliki end NAM-NAM omanikuks SIIT

Kliki end NAM-NAM omanikuks SIIT

Söögilaud HUH nüüd saadaval ka musta kõrgsurvelaminaadiga
Suur pere on iga laua rõõm. Söögilaud HUH on saadaval kokku 3 erinevas mõõdus, lauaplaadiga 120x85, 150x85 või 190x90 cm. kõrgus 75 cm. Valmistatud õlivahatatud kasevineerist, lauaplaat kõrgsurvelaminaat (HPL) või naturaalne tammespoon vineeril. Seeria HUH on ka Eesti Disainiauhinna Bruno 2014 nominent.

Kliki end HUH omanikuks SIIT

Kliki end HUH omanikuks SIIT

Laud NOBLE - elegantne ja vastupidav
Nüüd saadaval ka musta kõrgsurvelaminaadiga. NOBLE laud on valmis maailmamuutvatel aegadel nii koosolekuteks kui ka pühapäevahommikuteks perega. Lauapind tammespoon vineeril või siidjas must kõrgsurvelaminaat (HPL). Jalad kasepuidust, õlivahatatud.
Laua NOBLE laius on 90 cm, pikkus 120-220 cm, kõrgus 75 cm. Soovi korral saadaval ka ümmargusena.

Kliki end NOBLE omanikuks SIIT

Kliki end NOBLE omanikuks SIIT

Pikendatav söögilaud DINN
DINN laua võimalus nö tiivad laiali sirutada toob momentaalselt ligi meetri jagu ruumi juurde. Just vajalik, et katta laud motivatsiooni tõstvate toitudega. Pealispind eriti vastupidav kõrgsurvelaminaat (HPL) vineeril, jalad õlivahatatud kasepuit. Laua pikkus 140 cm, pikendades 238 cm, laius keskelt 92 cm, kõrgus 75 cm. Saadaval erinevad toonid. Söögilaud on juba kokku pandud, kodus tuleb vaid jalad alla kruvida.

Kliki end DINN omanikuks SIIT

Kliki end DINN omanikuks SIIT

Submitted: 17.03.2020

Nordic elegance - natural playwood furniture for home and office

Phone:
+372 5558 5656
Address:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.