Artiklid ja uudised

4 söögilauda, mis hoiavad pere koos

Kõige olulisem kommunaalne kokkusaamiskoht kodus on köögilaua ümber. Ajalooliselt on köögilaud ühendanud üldiselt kaks funktsiooni: olles kohaks söömisele ja töötamisele. Järgnevad Radis Furniture’ söögilauad, mis on disainitud Raul Abneri poolt, võimaldavad mugavalt transformatsiooni nende kahe ülesande vahel kuid pakuvad palju rohkemgi veel.

Kõige popim pikendatav söögilaud. Saage tuttavaks, see on NAM-NAM
Kui tuleb suurem istumine, saab laua hetkega meetri võrra pikemaks teha. Mugav kasutada nii kodus kui töökeskkonnas, sest koosolekud ja koosviibimised käivad ikka laua taga. Laua vaheklapid saab mugavalt asetada lauaplaadi alla. Valmistatud kasevineerist, jalad kasepuit, õlivahatatud. Lauaplateks siidjas kõrgsurvelaminaat (HPL) vineeril või üleni naturaalse tammespooniga vineeril. Saadaval 3 erinevas suuruses: 90x120-180, 96x144-244 ja 120x120- 220 cm, kõrgus 75 cm.

Kliki end NAM-NAM omanikuks SIIT

Kliki end NAM-NAM omanikuks SIIT

Söögilaud HUH nüüd saadaval ka musta kõrgsurvelaminaadiga
Suur pere on iga laua rõõm. Söögilaud HUH on saadaval kokku 3 erinevas mõõdus, lauaplaadiga 120x85, 150x85 või 190x90 cm. kõrgus 75 cm. Valmistatud õlivahatatud kasevineerist, lauaplaat kõrgsurvelaminaat (HPL) või naturaalne tammespoon vineeril. Seeria HUH on ka Eesti Disainiauhinna Bruno 2014 nominent.

Kliki end HUH omanikuks SIIT

Kliki end HUH omanikuks SIIT

Laud NOBLE - elegantne ja vastupidav
Nüüd saadaval ka musta kõrgsurvelaminaadiga. NOBLE laud on valmis maailmamuutvatel aegadel nii koosolekuteks kui ka pühapäevahommikuteks perega. Lauapind tammespoon vineeril või siidjas must kõrgsurvelaminaat (HPL). Jalad kasepuidust, õlivahatatud.
Laua NOBLE laius on 90 cm, pikkus 120-220 cm, kõrgus 75 cm. Soovi korral saadaval ka ümmargusena.

Kliki end NOBLE omanikuks SIIT

Kliki end NOBLE omanikuks SIIT

Pikendatav söögilaud DINN
DINN laua võimalus nö tiivad laiali sirutada toob momentaalselt ligi meetri jagu ruumi juurde. Just vajalik, et katta laud motivatsiooni tõstvate toitudega. Pealispind eriti vastupidav kõrgsurvelaminaat (HPL) vineeril, jalad õlivahatatud kasepuit. Laua pikkus 140 cm, pikendades 238 cm, laius keskelt 92 cm, kõrgus 75 cm. Saadaval erinevad toonid. Söögilaud on juba kokku pandud, kodus tuleb vaid jalad alla kruvida.

Kliki end DINN omanikuks SIIT

Kliki end DINN omanikuks SIIT

Sisestatud: 17.03.2020

Radis Mööbel - põhjamaine elegants

Tel:
5558 5656
Aadress:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Stockholmi mööblimess – jõud tulevikuks

Stockholmi mööblimess – jõud tulevikuks

Tänavuse aasta messikalender on alanud! Alustame sooja vastuvõtu osaliseks saanud 2024. aasta Stockholmi mööblimessiga, mis tähistas sellel korral eelkõige kogukonna vaimule juhindumist, kuid ka skaleerumisvõimekusele nii disainis kui tootmises. Lisaks kõigele olid esindatud kaasaegsed tipptasemel installatsioonid. 6.-10. veebruaril toimus Stockholmis põneva katselavana interjöörimess eelkõige ka uutele ideedele - see ongi kokkuvõttes juhtiv Skandinaavia sisustussündmus! Radis Furniture esitles oma uusimaid tooteid – uut ustega GRID riiulit, kodukontori lahendust CRANE'i ja lisaks teisi Eesti disaini uuenduslikke lahendusi. Radise stendi askoht C11:16.

Aasta 2024 - kõik soovivad hingata värskust!

Aasta 2024 - kõik soovivad hingata värskust!

Uus aasta toob jõuliselt disaini beeži ja elevendiluuvalget tooni, kuid seda koos tugeva kontrastiga. Siit edasi on ka lihtne arvata, miks Radis Furniture pakub CRANE riiulit nüüd ka valgete metalljalgadega.

2024. aasta toob rohkelt kontrasti, kokkukuuluvust loodusega ja jätkusuutliku mõtlemise praktikaid ning selgelt tuntavat karakterit. Need mõtted kajastuvad enim selle aasta tegemistes. Loodus tähendab palju ökoloogilisi materjale, looduslikke värvigammasid, väliskeskkonna sissetoomist taimede näol ja jätkusuutlikuse tsementeerimist kõige laiemal viisil sisekujunduses. Rohelus pole enam lihtsalt trend - see on elustiil! Öko-teadlikkus astub üha kesksemasse disainipositsiooni, üha enam suurendatakse looduse ligipääsu siseruumi, isegi kardinad on justkui takistus, mis tuleks eemaldada ja saata ajaloo prügikasti, et lasta sisse naturaalne valgus.

GRID ja CRANE on sirgunud suurteks

GRID ja CRANE on sirgunud suurteks

Pilkupüüdev GRID on nüüd kasvanud palju suuremaks. Endiselt kasutatav nii ruumijagajana või raamaturiiulina hubasuse lisamiseks, vinüülplaatide või kõigi vajalike dokumentide hoidmiseks seda nii kodus kui kontoris. Saadaval nüüdsest neljas suuruses - kuni 8×8 riiulivalemiga ja lisaks veel ka eritli praktiline versioon ustega. GRID on valmistatud keskkonnasõbralikust Koskisen HPL lamineeritud vineerist, tammespooniga vineerist või Forescolorist (orgaaniline läbivärvitud puitkiudplaat). Riiulil on sokkel, et sobituda erinevate põrandaliistudega. GRID on disainitud Raul Abneri poolt.

vaata kõiki