Articles and news

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!


Koroonaviiruse tõttu väljakuulutatud eriolukorrast riigis on suunatud paljud töötajad kodukontoritesse ja õpilased distantsõppele. Kuigi mõne inimese jaoks on see juba harjumuspärane, siis mitmed on leidnud end täiesti uuest olukorrast.

Need, kellel on juba eraldi tuba või nurgake kontorimööbli jaoks olemas, on muretud. Küll aga teistel võib ootamatu kodukontori üles seadmine osutuda üpris keeruliseks. Esimesed päevad pendeldad muretult diivani, köögilaua ja voodi vahel. Vahelduseks on nii täitsa tore, kuid lõpuks väsib selg pidevast küürutamisest ning tekib vajadus korraliku istumisasendi järele.


Neile, kes siiani pole pidanud eriti palju kodukontoris aega veetma, oleme noppinud välja laos kohe olemasolevad arvutilauad, töötoolid ja riiulid ning teinud kodukontori mööbli hinnad veelgi soodsamaks. Laos olevad tooted toimetatakse kulleriga kohale tavaliselt 1-3 tööpäeva jooksul ning transport on tasuta kõikidele tellimustele üle Eesti.


Minimalistlik arvutilaud Seaford on soodne ja hea lahendus juhul kui Sa ei ole oma kodusse kontorit planeerinud. Selle lihtne ehitus sobib erinevate interjööridega ning võtab just parasjagu vähe ruumi, et laud vaba seina äärde või akna alla paigutada. Seaford kollektsioonist leiab veel erinevaid riiuleid, diivanilaudasid ning muud mööblit, millega ka hiljem kodu täiustada. Terve kollektsiooni tooted on saadaval mõistlike hindadega ning nii saad element elemendi haaval kodu soodalt värskendada.


Ajutise kodukontori planeerilimisel ei ole ratastel klassikaline kontoritool hädavajalik. Töö saab tehtud ka lihtsal söögitoolil ilstudes. Oluline vaid, et iste veidikenegi pehmem oleks kui pikemaks ajaks istuma jääda. Populaarsed Emilia toolid on ühed enim müüdud artiklid, kuna need sobivad paigutamiseks erinevatesse ruumidesse. Kui kodukontori vajadust enam ei ole, sobib see hästi kasutamiseks näiteks magamistoas – teate küll, selle toolina, mis lõpuks korra kantud, kuid mitte veel mustade riiete hunniku all lõpetab.


Kui otsid aga praktilisemat lahendust, et kui juba kontorilaud osta, võiks sellel olla ka sahtlid või panipaik. Sellisel juhul on hea valik Plana kirjutuslaud, mille suurtesse sahtlitesse võid ära peita kõik oma kontoritarbed ja kui sellest veel vähe, saab lauale juurde osta ka samas toonis riiuli.


Pikemaajalist kodukontorit planeerides võib investeerida ka juba paremasse kontoritooli. Ramona töötool on ideaalne kodukontori tool – see ei võta palju ruumi ning on disainilt väga lihtne sobituma erinevate intejööridega.

Vaata kohe saadaval oleva kodukontori mööbli pakkumisi SIIT

Lisaks on meie Facebooki ja Instagrami lehtedel on hetkel käimas auhinnaloos, kus enda kodukontorist pilte jaganud osalejate vahel loosime välja ühe Seaford kirjutuslaua.

Vaata lähemalt:
Common Mööbliäri Facebook
Common Mööbliäri Instagram

Submitted: 20.03.2020

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all