Articles and news

Dekoratiivsete epopõrandate põnevad lahendused

Ainulaadse disainpõrandaga on võimalik anda ruumile täiesti uus ilme. Dekoratiivseid epopõrandaid on eri värvi ja eri mustriga. Samuti on võimalik teha individuaallahendusi kliendi valitud pildi või mustri järgi.

Piltpõrandad
Meie väljatöötatud põrandakattelahenduse abil saab klient soovi korral saata meile väljavalitud pildi, mille kanname põrandapinnale. Pildina sobib mistahes foto loodusest, inimestest või hoonetest. Kui soovid, et sinu põrand näeks välja nagu New Yorgi siluett või Amazonase vihmamets, siis meilt saad täpselt soovitud väljanägemisega põranda. Piltpõrand sobib kliendile, kes igatseb eksklusiivset ja ainulaadset põrandat.




Mix-põrandad
Mix-põrand annab põrandapinnale sügavust ja struktuuri. Mix-põranda puhul valatakse põrandale erinevat tooni epovaike ja aetakse vaiguloigud liimikammiga laiali nii, et värvid seguneksid vaid osaliselt. Mida julgemalt värve ühendada, seda tugevamustrilisem pind sünnib. Rahulikuma välimusega põrandapinna saamiseks tuleb kasutada erinevaid toone ja tagada väiksem segunemine.




Vabakäelise mustriga põrandad
Vabakäelise mustriga tehtud põrand on kavandaja ja teostaja ühine kunstiteos, kus avaldub mõlema autori käekiri. Kõige efektsem lõpptulemus sünnib suurte lihtsate mustritega, mille kuju ja suurus põrandapinna suhtes on eelnevalt hästi paika pandud. Vabakäelise mustri abil saab nt suured avatud ruumid jagada erinevateks osadeks, rõhutada ruumi teatud osi või tähistada ostukeskuse või haigla liikumismarsruute. Värvitoonid võimaldavad luua nii suurepäraseid kontraste kui ka vahelduseks rahulikumaid tervikuid. Joone laiust saab reguleerida spetsiaalsete nn kastekannude abil. Töö nõuab äärmist hoolikust, kuid kiidab hiljem tegijat.




Helvestega epopõrandad
Helvestega kaetud epopõrand sobib ideaalselt ruumi, kus põrand peab olema kergelt kare ja samas hästi puhastatav. Värvihelbeid on mitmeid eri toone, neid kokku segades on võimalik saada ainulaadseid ja erinevale maitsele sobivaid lahendusi. Kui tunned, et sinu kontorisse, koju või teeninduspinnale on vaja rohkem glitterit, siis see lahendus on mõeldud just sulle.



Lahustiga tehtud musterpõrandad
Efektne, kivipinda meenutav põrandamuster sünnib lahusti abil. Kui pihustada lahustit pritspudeli või aiapritsiga ja eri piisasuurusega, on võimalik muuta põrandale tekkiva mustri suurust. Lahusti abil loodud muster paitab silma ka siis, kui tegemist on suure pinnaga. Muster moodustab rahuliku terviku ja kaunistab nii suuri avalikke ruume, kui ka väikeseid kohvikuid.




Šabloonmustriga epopõrandad
Šabloonmustriga põrand sobib hästi ettevõttesse, kus soovitakse näiteks firma logo esile tuua, ilusal põrandal.

Šabloonid annavad suurepärase võimaluse kujundada põrandapinnale erinevaid, vähem või rohkem abstraktseid mustreid, mis toovad äripinnale või eramusse uue hingamise.





Submitted: 26.05.2022

Epoproff - Floors

Phone:
+372 514 8159
Address:
Roolahe 9, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all