KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

liimpuidu töötlemine

piret 01.10.2008 12:13

Lõhkusime vana puittrepi astmed ära ja asendasime need töötlemata männi liimpuidu laudadega. Kas liimpuitu on ka võimalik õlitada ?.Või kumb on mõtekam ka lakkimine või õlitamine,soov on et pind jääk võimalikult naturaalse puidu struktuuriga.

Tsiteeri

Tarmo Titov 02.10.2008 09:00

Liimipuitu on võimalik õlitada analoogselt tavalisele puidule. Õlitatud puidu pind säilitab iseenesest loomulikuma puidu väljanägemise. Samas peab arvestama, et see vajab perioodiliselt uuesti õlitamist, et vältida mustuse imbumist puidu sisse. Kui tegemist on sisetreppiga, millel ei kõnnita välisjalatsitega, on samas lihtsam kasutada lakitud pinnaga puitu - see ei vaja perioodilist lisahooldust.

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Heino 02.10.2008 10:31

Oma kogemus. Tegin pöögist trepi ja õlitasin Sadolini põrandaõliga-mis sisaldab ka igasugu tahkaineid - tulemus sai ideaalne ja klient jäi ka rahule. Tegin sama õliga männitrepi- hakkas see mustust sisse võtma - ei aidanud ka hooldusõliga üle tegemine. Lihvisin õlid maha ja lakk peale ja korras! muud tiigi ja linaõlid soovitan kasutada ainult mööblile -teeb puidu ilusaks. vaata ka www.heino-kapid.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.