KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Milliseid põrandaplaate osta

Sirje 27.10.2012 14:33

Kas Te oskate soovitada kvaliteetseid põranda- ja seinaplaate esikusse ja vannituppa. Esikuplaadid lähevad osaliselt ka kööki, kuhu tuleb laudparkett. Plaaditav pind on umbes 12 ruutmeetrit ja värvus võiks olla hall või beez (mitte väga hele, kuid ka mitte tume). Põrandakivi võiks olla selline, millel on ka paljajalu hea käia, st ei tohiks olla kare ja krobeline. Vannitoa põrand on 4,5 ruutmeetrit (plaate soovime ka seina, mille kõrgus on 2,5 m). Plaadid võiksid olla kergesti hooldatavad. Tuttav soovitas Pastorelli plaate, mis on tema sõnul looduslikud ja kergesti hooldatavad. Kuna naabril on sellised plaadid juba kasutusel, siis sooviksime midagi erinevat. Samuti on plaadid üsna vähe läikivad ja natuke krobelised ning tekkis kahtlus, kas need on ikka kergesti hooldatavad (ka vesi on rauane ning seinad vajavad tihedat pesu). Kas Te oskate soovitada milliseid plaate osta.

Tsiteeri

Tarmo Titov 29.10.2012 23:02

Tere,

Kirjeldatud plaate on võimalik kindlasti leida enamikes plaate müüvates ettevõtetes.
Esik ja vannituba on mõlemad ruumid, kus võib pind olla aegajalt märg ning seega väga siletate ning läikivate plaatide puhul libedad. See on oluliselt hullemate võimalike tagajärgedega kui väga lihtsalt puhstatav põrand. Siin tasub jälgida plaatide libastumiskindluse näitajaid. Tihti on ka hoopis heledad plaadivuugid need mis näitavad vuukide määrduvust väljua. Kasutades sobivaid pesuvahendeid on lihtne eemaldada lisaks mustusele ka veest tingitud setteid.

Tarmo Titov
Floorin põradad

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.