KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

külm põrand

inx 28.01.2013 13:21

Vanal talumajal ilus laiadest laudadest põrand,kuid sel aastal eriti jahe...Varem oli peal soomepapp ja sünteetiline põrandakate. Võtsime need ära,sest laupõrand kena ja sobiv...kuid külm on! Mida teha ,laudpõrand üles võtta ja soojustada alt, millega? Kardan ka,et lauad lähevad katki,sest neis on ikka väga suured naelad...

Tsiteeri

Tarmo Titov 28.01.2013 17:49

Tere,

Ilmselt on tegemist aluspõrandast õhkava jahedusega, mis pääseb peale pealmiste kihtide eemaldamist laudade vahelt läbi puhuma. Vanade majade puhul kasutatakse tihti ka põranda alust tuulutust liigniiskusest tingitud kahjustuste ära hoidmiseks, mistõttu ei tohi neid õhutusavasid ka kinni panna.
Kasutades erinevaid tehnikaid on vanu laudu võimalik reeglina siiski enam-vähem mõistlikult kätte saada, kahjustades rohkem võibolla paari esimest lauda. Seejärel saab põranda alt isoleerida ning soojustada.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.