KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Põrand korteris

Ella 10.06.2015 10:38

Tere
Meil on soov panna elutuppa, sh, kööki ja esikusse maha pvc põrandakate. Tegu on avatud elutoaga.
Elutoas on hetkel maas kalasaba tammeparkett kuid esikus ja köögipool plaaditud põrand.
Kas plaaditud põrandale on ka võimalik kuidagi pvc katet panna, ilma, et plaadid üles peaks võtma ?
Võimalik kuidagi ehk vuugid täita või mingi kattekile panna ?
Tervitades
Ella

Tsiteeri

Tarmo Titov 11.06.2015 11:04

Tere

Nii parketi kui plaatide puhul paraku ei tohi PVC-katet otse peale paigaldada, kuna alusmaterjali ühenduskohad jms hakkavad varem või hiljem läbi kumama ning lõpuks võib isegi materjal puruneda.
Lahendusi on iseenest mitu:
1. tasandada plaatide vuugid ning muud suuremad ebatasasused tasandusseguga, parketi pinna üle tasandada fiibertugevdusega tasandusseguga.
2. moodustada kogu pinna ulatuses uus nn ujuv aluspõrand plaatidest, näiteks Forbo Quickfit aluspõrandaplaadid http://www.forbo.com/flooring/en-gl/installation-floorcare/project-vinyl/p5214y
3. kasutada PVC-materjalina ujuvalt paigaldatavat klik-LVT plaate, näiteks Allura Click lahendust või analooge http://www.floorin.ee/et/?option=com_floorin&Itemid=114&view=collection&id=51


Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.