KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Põrand kööki

Galina 18.11.2015 15:55

Tere päevast. Kavatsen teha remondi köögis (7 ruutmeetrit). Juba tükk aega ei saa otsustada millist põrandakatet valida: kas laminat (Quick Step laminaat 32-33 aste, ühes sisustussalongis öeldi, et ta on veekindel kuid lugedes tagasisidet tuleb välja, et laminaat ikka laminaat kui niiskusekindel ta poleks?), LVT (kas tõiesti on nii, et isegi LVT plaatide vahele võib niiskus sattuda?) või tavaline linooleum? Tahaksin ikka korraliku põrandat mis kaua püsib.Mul on hea meel, et sattusin sellele lehele, siis äkki saab lahendust lõpuks. Hea meelega tuleksin ka kohale, et vaadata teie valikut. Ette tänades, Galina

Tsiteeri

Tarmo Titov 23.11.2015 11:02

Tere!

Laminaatkatetest on turul võimalik leida väga erineva kvaliteediga tooteid. Mõned neist on kõrgema niiskuskindlusega (reeglina kõrgema hinnaklassiga tooted), mõned madalama niiskuskindlusega (reeglina soodsamad tooted). Kuid kindlasti päris veerkindlad need reeglina ikka pole. Samas kodu köögis eeldatavasti ei ole põrand ka nii märg nagu vannitoas.

Põrandakatte lahenduste soovitusi võite leida näiteks siit: http://www.floorin.ee/et/ruumide-ja-materjalide-sobivustabelid

Üks tänapäevaseid lahendusi, mis on ka veekindel, on LVT imitatsioonplaadid. Toote puhul on tegemist PVC-st valmistatud plaatidega , mis imiteerivad väga suurepäraselt originaalmaterjale nagu puit, kivi jms. Samuti on täna võimalik neid paigaldada lisaks liimühendusele ka liimivabalt nn klik-ühendusega, mis teeb ise paigaldamise väga lihtsaks ega nõua profesionaalset abi.
Näitena leiab valiku toodetest siit http://www.floorin.ee/et/koik-tooted/10?view=collection

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.