KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Parkettpõrand on vett saanud

Malle Täherand 11.08.2016 17:52

Tere,
Küsimus kui parkettpõrandal on veekahjustus, kas saab kõrgemad kohad mis vesi üles paisutas lihvimisega tasaseks või peab põrandalauad ära vahetama.

Tsiteeri

Tarmo Titov 12.08.2016 12:09

Tere!

Kui puit on korralikult ärakuivanud ning konstruktsioon (mitmekihilise toote puhul ristkihid on tugevalt koos, massiivpuidu puhul kinnitus aluspinna külge ei ole lahti), siis reeglina peaks olema võimalik puitpõrandat taastada. Vajadusel soovitan pöörduda parketi taastustöödega ettevõtte poole, kes saab anda täpse tööde hinnangu ning sobivusel teostada.
Veekahjustuste puhul võivad lisaks tekitada puidu sisse nn veejäljed - toonimuutused, mida paraku alati eemaldada põle võimalik ka lihvimise käigus. Neid on võimalik peita toonviimistlusi (toonõli või - lakk) kasutades.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.