KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Põrandaplaatide värvimine

K. 19.09.2022 16:12

Tere.

Sooviks teada saada, millist toodet/tootjat vannitoa põrandaplaadi värvimiseks soovitate? Olen siit-sealt netis surfanud ja otsinud infot ja sattusin sellele lehele ja otsustasin kirjutada.

Lisaks veel nii muuseas küsin.. Lugesin mingiselt lehelt, et selline ettevõtmine võtab kokku 3-4 päeva... Aga mul kodus reaalselt väga väike vannituba koos wc-ga ja liikumine on seal hommikuti ja õhtuti.. ikka ju hädad ja hammastepesemine ja dušši all käimine.... ja 1-2 päeva igakord oodata kuni põrand kuivab on ka kuidagi mõeldamatu mu jaoks... :) Millist lahendust te sellisele olukorrale veel pakuksite?

Tsiteeri

Tarmo Titov 20.09.2022 09:24

Tere

Tehniliselt on see tõesti võimalik.
Sobivate värvimarkide osas soovitan pöörduda otse profesionaalsete värvikaupluste poole.
Küll tasub meeles pidada, et värviga plaate kattes muudab ka pinna libastumiskindluse omadusi, mistõttu eriti just märgade ruumide põrandate puhul muuta ohutust.
Kuivamiseajad jne sõltuvad kasutatavatest toodetest, kuid paraku mingi aja tõesti ruumi kasutada pole võimalik.
Sõltuvalt põrandale sattuvast veehulgast (kui pole lahtse dushinurgaga vms vannituba), võib alternatiivina kasutada põranda värskendamiseks näiteks LVT katteid või lahtiselt paigaldavaid libastumiskindlaid katteid (näiteks https://www.polyflor.com/jh/products.nsf/products!open&family=loo&prodcode=FXSC284 ).

Tarmo Titov
Floorin interior

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.