KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Loomuliku valguseta kontoriruumid

Pille 22.08.2023 10:31

Tere!

Palun soovitage, milliseid (lae)lampe tasuks paigutada kontoriruumidesse, kuhu ei tule loomulikku valgust (pole aknaid), aga inimesed teevad seal terve tööpäeva kuvaritööd. Praegu kasutusel olevad lambid on liiga eredad ja tekitavad inimestel silmavaevusi. Ruume on 2 ja mõlemas on 3 arvutitöökohta. Ümberehitused (seinte lammutamine vms) ei ole võimalikud.

Tänud!

Tsiteeri

Marten Kütt 07.09.2023 15:20

Tere

Loodetavasti olete oma murele juba lahenduse leidnud, aga kui ei ole, siis paar soovitust.
1. Kasutada kindlasti flicker-free trahvodega valgusteid - testida saate kui suunate telefoni kaamera valgustile ning kui telefoni ekraanil näete et pilt väreleb on tegu madalama kvaliteediga tootega mis võib tundlikumal inimesel tekitada peavalu ja silmade kiiremat väsimist. Sellisel juhul soovitame valgusti flicker-free toote vastu välja vahetada
2. Kasutada valgusteid mille UGR tegur on 19 või madalam. UGR on lühend väljendile Unified Glare Rating. See on psühholoogiline parameeter, mis mõõdab subjektiivset reaktsiooni inimsilma ebamugavustundele mis on põhjustatud valgustusseadmest kiirgavast valgusest, eesti keeles ka räigusnäitaja. Üldjuhul on UGR < 19 päris hea näitaja ega tohiks tekitada valuaistingut ka siis, kui selle vahetus läheduses olla.
3. Valida väiksema võimsusega ja/või dimmerdavad valgustid

Tsiteeri

vartotojas123 19.02.2024 09:56

Ar ieškote naujų knygų savo kolekcijai, bet nenorite išleisti daug pinigų? Mūsų įmonė turi puikų pasiūlymą jums! Parduodame įvairias naudotas knygas už labai prieinamas kainas.

Pas mus rasite įvairiausių žanrų knygų - nuo populiarių romanų ir detektyvų iki mokomųjų ir mokslinių leidinių. Visiškai nereikia išleisti didelių pinigų, kad praturtintumėte savo knygų lentyną arba rastumėte puikią knygą praleisti laisvalaikį.

Visos mūsų naudotos knygos yra kruopščiai atrinktos ir prižiūrimos, tad galite būti tikri dėl jų kokybės. Taip pat turime įvairių leidėjų ir autorių, tad tikrai rasite tai, ko ieškote.

Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir atraskite knygų pasaulį už prieinamą kainą! Jūsų knygų lentyna laukia naujų atradimų!

Kreipkitės į mus šiandien ir pasinaudokite puikia galimybe įsigyti kokybiškas knygas už gerą kainą! https://knygospigiau.lt/naudotos-knygos/

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.