KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

"Midbeam" ikea voodi

Alvar 11.05.2009 22:58

Sellise nimega kutsutakse voodi keskmist osa millele toetuvad puust latid.
Ostsin Ikeast(olgu neetud) voodi aga seal ei olnud seda "midbeam" ega latte kaasas, küsimus ongi, kust saada eestis neid latte voodipõhjaks ja seda midbeami või keskmist metallist lauda millele kõik toetub?

Äitah

Alvar

Tsiteeri

MoobelInterior OÜ 12.05.2009 08:28

Tere,

Võtke minuga teleonitsi ühendust 5588258. See seletus läheb kirjalikult väga pikaks. Täiesti võimalik on saada puuduvad detailid eestist.

Tervitades,
Regiina Jõhvikas
www.moobel.ee

Tsiteeri

Villu 16.05.2009 16:11

Osta sületäis laudu ja lõika parajasse pikusesse. Üks laud pane voodi kestele serviti, kinnita see kruvide ja nurgikutega ning lao ülejäänud lauad risti peale. Kui "midbeam" iks pandud laud läbi paindub siis pane talle mõni lauajupp jalaks. Kui voodi külgedelt puudub samuti koht kuhu neid laudu toetada siis kinnita ka sinna kruvidega mõni lauajupp.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.