OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

Columbia Kivi, Columbia Plokid.

TASOSTAR-Kaubandus 22.04.2012 18:33

Columbia Kivi, Columbia Plokid.

Soodsa hinnaga Columbia-Kivi, Columbia Plokid. Õõnespolokid.

Columbia Kivi toodab 1993. aastast erinevate mõõtudega betoonist õõnes- ja täisplokke, müüri-, sillutis-, ja äärekive. Sideaineks kasutatakse portlandtsementi, täitematerjalideks liiva ja graniitkillustiku. Toodete värvivalik on lai - tavapärase halli asemel saab klient valida musta, valge, pruuni, punase, kollase, rohelise vm värvi. Lisaks betoonist ehitusmaterjalidele saab meilt tellida ka värvipigmente, müürisegusid ja müürivõrke.

Columbia kivi on vastupidav ilmastikumõjudele - niiskusele ja külmale. Lai valik erinevaid kive võimaldab laduda kõike: tugimüürist kande- ja vaheseinani.
Plokkide kohalevedu üle Eesti. Küsige pakkumist. www.buildingmaterial.ee info@buildingmaterial.ee
NB: tarnime ka teisi erinevaid ehitusmaterjale.

Nimi: TASOSTAR Kaubandus
Telefon: 53090029
E-mail: andres@buildingmaterial.ee
Linn/Maakond: Transport üle Eesti


ehitusplokk, ehitusplokid, kergplokk, väikeplokk, silbet, silbeti plokk, narva plokid, tuhaplokk, tuhaplokid, seinaplokid, müüriplokid, kivi, kivid, ehituskivid, õõnesplokk, õõnesplokid, betoonplokk, betoonplokid, Roclite, VKG Plokk, Fibo analoog, BBR,

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.