Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

Värskendame tuba dekoratiivkleebistega

Kas olete seisnud keset tuba ja mõelnud, et tahaks midagi muuta, värskendada, kuid ei tea, mis see olla võiks. Tahaks ju kiirelt ja mugavalt, lihtsalt ja mõistliku ressursiga.

Üheks toredaks lahenduseks on anda ruumile värskem ja uudsem ilme dekoratiivkleebistega.

Enamlevinud on dekoratiivkleebiste kasutamine lastetubades, aga kindlasti sobivad nad suurepäraselt ka elutuppa, magamistuppa, söögituppa ja esikusse või vannituppa ning ka mööblile - kas pole universaalne ja tore!





Dekoratiivkleebised on unikaalne ja lihtne viis ruumi aksendi lisamiseks, kusjuures tore on ka see, et kui soovid mõne aja pärast teemat muuta, siis on võimalik aluspinda kahjustamata kleebised hõlbsasti seinalt eemaldada ja taas uusi lahendusi katsetada.

Kleebised on välja lõigatud, see tähendab, et ei ole trükitud lihtsalt kile peale vaid iga joon ja ornament on eraldi kilest välja lõigatud. See annab unikaalse kvaliteeditunde ning tõstab mustrit rohkem esile.




Kleebiseid on saadaval mitmes erinevas värvis, suuruses ning kujuga. Kleebise kasutusala ei ole piiratud ainult seintega, kleebise võib ka lisada näiteks külmkapi peale, lükanduksele, pleeglile või isegi põrandale.

Kleebist on väga lihtne paigaldada ning kleebisega on kaasas ka paigaldusjuhend.







Lisätty: 16.03.2011

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää