Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

10 lahendust garderoobi täiendamiseks


Kevadele ja suvele vastu minnes täieneb garderoob tahestahtmata, kui ka sinule tundub, et garderoob jääb aina väiksemaks, peab mõtlema nutikaid lahendusi, kuidas ruumi lisada.

Garderoobe on erinevaid - ajutistest kuni sisse-kõnnitavateni. Tihti pole ruumipuudus peamine probleem vaid pigem ideede puudus, kuidas ruumi ära kasutada.

Siin siis 10 nippi, kuidas lisada garderoobi pinda.



- Esikumööbel, kus tavapäraselt käivad üleriided ja jalanõud, on hea asjade mahutaja ka garderoobis ja magamistoas. Mööblitükk, kus tavaliselt on ühendatud, jalanõudekapp, pink, nagid üleriiete riputamiseks ja kapp või riiul, sobib hästi ka magamistuppa eriti lastetuppa. Mahutab palju ja likvideerib segaduse.
- Seinanišš on mööbli paigutamiseks peavalu, kuid nagid või riputuspuu, kuhu saab rõivad riputada, täidavad selle ruumi paremini kui miski muu.
- Peidetud panipaik, ruum, mis jääb rippuvate riiete peale ja mis tihtipeale igapäevaselt silma ei paista, sobib ideaalselt hooaja väliste asjade hoiustamiseks.
- Kasuta olemasolevat ruumi targasti: kui garderoob on ruumi poolest suur, kuid ei mahuta piisavalt, aitavad erinevad korv-ja sahtelsüsteemid.
- Kui sahtlid on juba garderoobis olemas, kuid asjade leidmisega on probleeme, kasuta erinevaid sahtlijagajaid, nutikaid lahendusi on kümneid, mis lihtsustavad meie igapäeva elu. Hästi organiseeritud garderoobis võib vaba ruumi ülegi jääda.
- Pükste riputuspuu - pükstele on täiesti oma organisaator olemas, mis sobib ideaalselt paigaldamiseks riidepuu alla, kus tavaliselt jääb hulk vaba ruumi. Nii ei teki mure, millise pluusi või kampsuni all on lemmikteksad, kui kõik püksipaarid on eeskujulikult omal kohal üles rivistatud.
- Riidekapi ukse sisemised pooled, mis tavapäraselt on tühjad paneelid, oleks mõistlik varustada konksudega, kuhu saab hõlpsalt riputada, vöid, ehteid, kotte …
- Muuda tühi sein panipaigaks – kui magamistuba on suur ja on ruumi, mille kasutusala on ebaefektiivne tasuks mõelda vaheseina paigaldamisele, et eraldatud pinnale teha lihtsate moodulkonstruktsioonidega hästi toimiv garderoob.
- Ratastel riidestange, lihtne stange, millele on kinnitatud lukkudega suletavad seinad on hea lahendus, kui ajutiselt on rohkem ruumi tarvis. Näiteks kui pikemaks ajaks tulevad külalised, kes vajavad hoiustamispinda. Stange on kergesti liigutatav ja mahutab palju.
- Loomulikult kõige lihtsaim on kodus kord majas hoida piirates oma ostlemist. Kui piiri panemine siiski ei õnnestu, peaks pidevalt uute peale tulekuga, vanemaid välja praakima. Heategevus, kirikud jm ühiskondlikud asutused, on rõõmuga asju vastu võtmas.




Suuremate muutuste eel tasuks siiski hoolikalt läbi mõelda, mis on vajadused ja mis oleks kõige otstarbelikum lahendus. Tihtipeale piisab vaid korralikust suurpuhastusest riidekapist. Kuid igapäevase elu lihtsustamiseks tasuks siiski vaadata, mis huvitavaid lahendusi pakutakse garderoobi sisudeks.

Koostanud: Kaisa Kabin

Fotod:
www.freshome.com
www.jenjohn09.blogspot.com
www.obsessiondujourvintage.blogspot.com

Lisätty: 10.04.2011

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää