Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

Suvised duširuumid

Kui teie vannituba ei vaja veel suurt remonti, kuid mingit värskendust oleks suveks tarvis, siis on mitmeid viise, kuidas väikeste ostetud või isetehtud kaunistuste ja elementidega saab elavdada oma pesuruumi ning ehk ka muuta veidike selle stiili.


Mereteemalised vannitoad
Mere teemaga seostub kõigil ilmselt kohe sinine värv ning sellistesse toonidesse võikski oma vannitoa värvida, kui olete merelembeline. Et ruum liiga ühetooniliseks ei muutuks võib kombineerida värvitoone helesinisest tumesiniseni ja kasutada näiteks akvamariinsinist.

Peegliraami, hambaharjatopsiku ja muude tarvikute jaoks mõelud karbid ja kastikesed saab kaunistada sinistes toonides dekoratiivse mosaiigiga, liimida merekarbikesi ja muud merega seonduvat.
Suuremas duširuumis saab kaunistuseks panna aknalauale või mõne kapi peale klaaskausi, milles on merekarbid või miks mitte ka sinistes varjundites seebid.


Tavaliste topsikute muutmiseks saab kasutada šabloone ja keraamikavärve, millega maalida neile peale kalamuster, merekarbid või midagi muud, mis teile meelepärane on. Merekarpide motiivi saab kasutada ka näiteks aknaklaasi kaunistamisel, selleks on vaja kõigest šablooni, klaasi söövitavat või matistavat aerosooli, maaltriteipi ja veidike kunstimeelt. Kui šabloon on valmis, pihustake aerosooli umbes 15-25 cm kauguselt, et pihustatud vedelik laiali ei voolaks.


Maalähedane stiil

Maakodu stiilis vannituba mõjub suurepäraselt nii traditsioonilistes pesuruumides, kuid hästi valitud sisustusega toimib see ka modernsemates vannitubades. Maalähedase stiili saavutamiseks tuleks eelkõige lisadagi ruumile veidi loodust kasutades sisustusmaterjalina näiteks puitu. Jumestusvahendid ja kreemid saab kenasti paigutada dekoratiivsetesse putikarbikestesse, jämeda nööriga saab seinale riputada puitaksessuaarid ja miks mitte ka pesuharjad, muud tarvikud ja näiteks ka puitraamides pildid. Ebatavalisemad pesuvahendite hoiupaigad võiksid olla emailämbrikesed, mis on konksuga ridamisi seinale kinnitatud. Kui olete romantilise meelega ning soovite duširuumi küünlaid, saab looduslähedase küünlaja täiesti ise valmistada. Selleks on vaja kõigest paksemat puuoksa, millesse uuristada teeküünalde jaoks piisavalt suured augud. Punutud korvid või kastid sobivad hästi puhaste rätikute hoidmiseks.



Maalähedast hõngu saab edasi anda ka pisiasjade, nagu näiteks lillekeste ja kivistega. Ilusa dekoratsioonina saab kasutada lillepotina emailämbrit, kui selle kallal vaid veidi tööd teha. Kõigepealt tuleks ämber puhastada seebi ja niiske lapiga ning lasta siis peale hõbedast või kroomikarva aerosoolvärvi. Vajadusel võib värvida ka kas korda. Kuivanud ämber täitke lilledega ning sättige kompositsioon nurka või aknalauale. Kardinate sidumisel võib nööril kasutada kaunistuseks kunstlille. Kui merestiili saavutamiseks võis dekoratsioonina kasutada merekarpe, siis maalähedase stiili juures võiks traatkorvikesse panna kive, käbisid või muud loodusest leitavat.

Eelnevad soovitused on küll peamiselt ise nikerdamiseks, kuid kui te pole käsitööinimene, siis vajalikke dekoratsioone ja tarvikuid võib leida ka sisustuskaplustest. Teie ülesandeks on sel juhul ainult neile koha leidmine.

Koostanud: Mirjam Nikola
Fotod:
archzine.org
www.86073.com
www.dotavideo.com
imageshack.us/photo/
stylinghome.blogspot.com
www.kaboodle.com
www.momoy.com

Lisätty: 27.06.2011

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää