Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

Suvemööbel Sinu õues!?

Päikesepaiste ahvatleb meid üha enam veetma aega õues.

Kevadisel ja suvisel ajal on aed tõeline seltskonna keskpunkt ning et seal ennast mugavat tunda, tasub kindlasti hästi läbi mõelda, millist õuemööblit te vajate.
Kas panete rõhku enam naturaalsusele, kvaliteedile ja mugavusele, disainile ja välimusele?

Õnneks on pakutav aiamööbli valik piisavalt lai ning loodetavasti leiab igaüks endale meelepärase.

Anname siinkohal mõned kasulikud vihjed ja soovitused.

Kui eelistate kasutada õues puitmööblit, siis tuleb kindlasti ka arvestada, et see vajab regulaarset hooldust - õlitamist, värvimist. Aasta läbi õues olevad või ilmastikust mõjutatavad pinnad soovitatakse töödelda 1–2 korda aastas.
Plastikust, polürottangist ja alumiiniumist aiamööbli puhastamine ning hooldamine nõuab vähem vaeva ja valdavalt piisab pesuvahendist. Ent ka nö. plastmööblit tuleks pesta vähemalt paar korda suve jooksul, sest kui mustus imendub plastmööbli pinna sisse, ei pruugi seda enam sealt kätte saada.
Uuemaks trendiks on ka ilmastikukindla kangaga kaetud aiatoolid ja -diivanid, mis sarnanevad oma disainilt ja ilmelt elutoamööblile.

Suurepärase valiku kvaliteetset suvemööblit leiate kindlasti Home4You kauplustest

Tutvu lähemalt Home4You suvise kataloogiga>>>



Samuti on Masku mööblikauplustes avatud suur mööbliaed.

Tutvu lähemalt Masku suvemööbli 2012 kataloogiga>>>



Toreda valiku suvemööblit leiab ka online poodidest.

On24 Sisustuskaubamaja õue ja aia kategooriast leiate lisaks erinevast materjalist aiamööblikompektidele lamamistoole, aiatoole, tugitoole, õuediivaneid, ripptoole jpm aeda tarvilikku.


Samuti on Living.ee Sisustuskaubamaja aiatoodete valikust võimalik leida erinevat aiamööblit ning korvmööblit, mis sobib suurepäraselt just terrassile, lisaks päikevarje, aiapinke ja muud aeda vajalikku ja sobivat.


Kõigile, kes peavad lugu naturaalsest puitmööblist, soovitame kindlasti tutvuda Eesti puitmööblitootja
Radis aiamööbli valikuga. Radise tootevalikust leiate ka kokkupandavaid aiatoole ning lehtlaid ja varjualuseid, kuhu kogu oma õuemööbel kenasti paigutada.

Pildil: Radis\'e aiamööblisari Baruto

Pildil: Radis\'e aiamööblisari Baruto

Kes eelistab aga näha oma aias väga omanäolist disaini ja unikaalseid materjale, siis soovitame teha tutvust Lutheri Stuudios pakutava basaltkiust õuemööbliga, mis on oma materjalilt täiesti unikaalne ning valmistatud käsitööna.
Basalt sulatatakse 3000 kraadi juures, saadavad pikad kiud segatakse ökoplastiga ning saadud segu „keerutatakse“ käsitsi vormidele, misläbi on iga toode teisest pisut erinev ning unikaalne.
Materjal ise on väga kerge, samas tugev – tugevuselt on see võrreldav terasega. Et segu sisaldab ka juba uv-kaitset, on see mööbel vastupidav nii päikesele, tuultele, vihmale ja lumele.
Seega ei pea seda isegi teisaldama aastaaegade vahetudes.
Mööbel on seest õõnes, seega ei jäta murule suuri lamandunud kohti, vaid kõigest kitsa rõnga. Keskmiselt kaaluvad lauad-toolid 6-12 kg.

Pildil: Manu Nest ripptool

Pildil: Manu Nest ripptool

Materjali omadustest räägivad ka imposantseima eseme, ripptooli Manu Nest parameetrid.
125 cm laia ja 165 cm kõrge palli kaal on kõigest 15 kg, samas kannatab korv 220 kg raskust.

Leia Sinagi oma lemmik aiamööbel ning naudi kevadet ja suve!

Koostanud: Sisustuaweb.ee toimetus

Lisätty: 11.05.2012

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää