Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

Kevadine värskuspuhang – aeg on seada kodu ja aed suvelainele

Sa ise olid suveks valmis ilmselt juba talvel, aga Sinu kodu ja aed?
Koos päevade pikenemise ja kevade saabumisega soovime püüda võimalikult palju päikesepaistet nii oma kodus kui ka väljaspool kodu seinu.
Kevad on just sobiv aeg, et võtta ette üks korralik värskenduskuur ja seada kodune interjöör suvelainele.


Koduse interjööri värskendamiseks sobivad ideaalselt Oriensi uuest, kevadiselt värskest mööblikollektsioonist kasepuidu ja valge värviga kombineeritud mööbliesemed. Uudse lahendusena saad sobitada kokku valge mattvärviga kaetud lauaplaadi või jalad kasepuidust plaadi või jalgadega. Pikendusvõimalusega söögilaud on praktiline valik ja võimaldab igapäevaselt kasutuses oleva väikese söögilaua muuta kerge liigutusega suureks pidulauaks. Uude Tommy sarja kuuluvad kasepuidust toolid on nii vormilt kui ka kaalult kergemad kui teised pakutavad toolimudelid. Varu toolidele mitu erineva tooni ja mustriga lisakatet, et väga lihtsa vaevaga kogu toa ilme uueks muuta.
Lisaks valmistoodetele pakub Oriens sisustussalongi ka eritellimusmööblit – isikupärane ja kordumatu, personaalselt Sinu kodu jaoks valmistatud mööbel!



Põnevaid ruumimänge ja katsetamisvõimalusi pakuvad raamaturiiulid, mida saab nutikalt kasutada ka ruumieraldajana.



Valmista ette ka oma kodu vabaõhu ala ehk terrass, aed ja rõdu väiksemate dekoratiivsete elementidega ning mugava mööbliga, et luua õdusaid nurgakesi külaliste vastuvõtmiseks ja oma perele vabas õhus veetmiseks. Värskes õhus einestamine on üks toredaim tegevus, mida suveperiood võimaldab – olgu see siis pikniku vormis ehk linale laotatud pidulaua näol või mugavalt aialauda ja toole kasutades. Hubaselt sisse seatud aialauanurgakest saab suveperioodil kasutada ka kodukontorina.



Väiksemale rõdule sobivad praktilised klapplauad ja -toolid, mida saab hooaja vahetudes mugavalt kokku pakkida või ümber paigutada.
Väiksemate sisustuselementidega dekoreerimine on justkui põnev mäng, kus ei ole valesid käike. Paiguta küünlalaternad ja erivärvilised küünlajalad terrassiäärtele, laudadele ja riiulitele, lisaks soojusele annab elav tuli hubast valgust ja lisab pidulikkust igasse argiõhtusse. Varu punutud korve, milles on mugav piknikutarvikuid, pleede ja lauanõusid hoiustada.
Massiivsed ja tugevad käsitsivalmistatud klaasist vaasid on raskuselt tuulele vastupidavad ning aia- ja metsalillede eksponeerimiseks ideaalselt sobivad.



Tule ja ammuta inspiratsiooni suvise interjööri loomiseks Oriens sisustussalongi pidevalt täienevast tootevalikust.

Tammepuidust mööbel
Eritellimusmööbel
Uudis! Kasepuidust mööbel
Pehmemööbel
Aiamööbel
Valgustid
Vaibad
Sisustusaksessuaarid

Lisätty: 16.05.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää