Mielenkiintoisia tuotteita

Hackman'i uuendusliku tehnoloogiaga pannid


Hackmani´i uut induktsioonpanni ei saa ülekuumutamisega kahjustada ning puudub oht rasvade ja õlide põlemasüttimiseks. Kasutades uuenduslikku Non-Overheatable, lühendatult NOH, tehnoloogiat, ei kuumene pann induktsioonpliidil üle 230 kraadi.

NOH pann on võrreldes tavalise panniga vastupidavam ja praadimise tulemus on parem - NOH tehnoloogia muudab toiduvalmistamise lihtsaks ja muretuks.


Hackman´i tootearenduse meeskonna idee tulemusena käivitus kolmeaastane projekt. Mõte tekkis sellest, et induktsioonpliidi eelis – kiirus - on ühtlasi ka tema suurim puudus. Tavalisel induktsioonpliidil kuumeneb pann kuni 350 kraadini mõne minuti jooksul, mille tulemuseks on nii toiduainete kui panni kõrbemine. Juba üle 250 kraadine kuumus kahjustab panni pinnakatet ja selle külgevõtmatuse omadused nõrgenevad oluliselt.

„Idee tuli sellest, et kui pann muutub induktsioonpliidil mittemagnetiliseks, lõpeb ka selle kuumenemine. Induktsioon tähendab, et muutuv magnetväli tekitab elektrienergiat metalleseme sees ja pöörisvool muudab panni põhja kuumaks, nii nagu ka näiteks röstris“, selgitab arendusmeeskonna Development Manager Juha Pimiä oma mõttekäiku.

„Mul oli lihtsalt vaja leida materjal, mis sobib induktsioonpliidil toiduvalmistamiseks ja millel on sobiv Curie punkt, see tähendab kõnealuse materjali maksimaalne temperatuur. Ja selle leidmine läks lihtsalt“, tõdeb Pimiä tagasihoidlikult.

Perfektne pann induktsioonpliidile

„Tootearenduse testidele lisaks on tagatud ka kõige populaarsema induktsioonpliidi panni funktsionaalsus. Kõige tähtsam on, et kui pann on saavutanud maksimaalse temperatuuri, ei lülita pliit ennast välja, vaid jätkab kuumutamist, et hoida 230 kraadist temperatuuri. Niisiis, lõpuks on meil täiuslik induktsioonpliidi pann“, tõdeb Riitta Kuivanen, Hackman´i tootearenduse meeskonna insener, kes on lõpptulemusega väga rahul.

NOH tehnoloogia lisandub Hackman´i populaarsesse Hard Face tooteperre. NOH Hard Face tooted on valmistatud Soomes Sorsakoski tehases. Nende korpus on pressitud alumiiniumist ja metallosade ühendamisel kasutatakse 2 miljoni kilogrammist survet. Vaatamata masinate valjule mürale on tootmisprotsess Sorsakoski tehases on vaatamist väärt.

NOH Hard Face on tehnoloogiliselt unikaalne ja kuna induktsioonpliidid muutuvad üha populaarsemaks, ka väga aktuaalne. NOH Hard Face tõstab toiduvalmistamise rõõmu uuele tasemele.

NOH Hard Face 28 cm

NOH Hard Face 28 cm

NOH Hard Face 24 cm

NOH Hard Face 24 cm

Lisätty: 04.09.2012

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää