Mielenkiintoisia tuotteita

SEINAKELL – tähtis element sinu kodu sisustuses

Seinakellad ei ole vaid selleks, et teada anda, mis kellaaeg on. Loomulikult on nad funktsionaalsed, kuid lisaks sellele võivad nad olla ka stiilsed ja lõbusad. Seinakella kasutamine oma kodu sisustuses annab hea võimaluse lihtsalt ja kergelt lisada oma koju värvi, täiustada sisekujundust või lisada see miski, mis muudab toa omanäoliseks. Seinakellad on lõbusaks lisanduseks ka lastetuppa.




Ükskõik milline stiil või värvilahendus sul kodus on, alati on võimalik leida täiuslik seinakell, mis väljendab sinu kordumatut isikupära. Rest Art sisutuse e-poest leiab suure valiku erinevas stiilis seinakellasid, olgu selleks, siis klassikalises stiilis seinakell või disainseinakell. Pakume suurimat seinakellade valikut Eestis, et sa leiaksid õige seinakella igasse tuppa. Sa saad näiteks valida klassikalises stiilis seinakella oma elu- või söögituppa, mis annab toale soovitud elegantsuse, lõbusa ja erksavärvilise seinakella kööki või mängutuppa või siis moodsa disainiga seinakella, mis sobib ideaalselt kaasaegse stiiliga kodu igasse tuppa või kontorisse. On väga palju erinevaid materjale, millest seinakellasid tehakse, levinumaid neist on puit, plast, metall või klaas.



Rest Art sisustuse e-poest leiad rohkem kui 150 erinevat seinakella, millest rohkem kui 60 on kohe laos olemas, teiste puhul on tellimise aeg enamasti 2-4 nädalat.

Tutvu meie tootevalikuga SIIN

Rest Art - ILUS ON ELUS

Lisätty: 10.07.2013

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää