Mielenkiintoisia tuotteita

UUS! Ürdikasvastuspott Genie kasvatab taimi 3 korda kiiremini

Aianduskeskus Hansaplant pakutavad Genie ürdipotid põhinevad uuel tehnoloogial, kus on ühendatud vee, valguse, õige temperatuuri ja väetise koosmõju. Sarnaselt nagu mullas, kuid tänu hüdropoonikale kasvavad taimed kuni kolm korda kiiremini kui lihtsalt poti sees aknalaual.


Genie on energiasäästlik, kompaktne ja ökoloogiline ning põneva disainiga pott ürtide või lillede kasvatamiseks. Genie lamp kasutab uusimat LED-tehnoloogiat, mis tagab vähese energiakulu ja taimedele kasuliku valgusspektri. Ürdipotid on projekteeritud ja valmistatud Soomes.

Taimelamp Genie (kõrgusega 44 cm) on 5,5W võimsusega ja annab 800 luumenit valgustugevust, mis on taimede kasvatamiseks ideaalne tingimus. Taimed vajavad valgust terve päeva, pimedat aega minimaalselt 6 tundi ööpäevas.

Pott on kauni disainiga ning kõrgusega 15,5 cm, laiusega 21 cm, värvivalikust on saadaval hall, kollane, must ja valge. Mahutab kolm 8 cm diameetriga või ühe 15 cm diameetriga maitsetaime potti. Genie ürdipott on eelkõige mõeldud kasutamiseks sisetingimustes, kuid sobib ka terassile.


Veemahutavus on potil 1 liiter. Tavaliselt on vett vaja lisada 2-5 päeva tagant. Taimedest aurustub vett ja aurustumise kiirus sõltub mitmest tegurist (toatemperatuurist, taime liigist). Vesi lisatakse potis olevasse seadmesse, kui veetase langeb alla miinimum tasemeni, siis hakkab potis olev pump surisema ja seadmesse on vaja vett juurde kallata. Pump töötab iga 40 minuti järel umbes 10 sekundit.

Potti ja lampi on võimalik eraldi soetada, pott 45 € ja lamp 45 €.

Lisätty: 13.01.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää