Artikkelit ja uutiset

Kunstikursused, kus omandad praktilised oskused, õpid kaunistama oma kodu ja interjööri

KLAASMOSAIIK TASAPINNAL JA KLAASMOSAIIK VORMIL TÖÖTUBA - õpid kaunistama esemeid ja interjööri.

Klaasmosaiik muudab interjööri isikupärasemaks.
Töötoas valmistame küünlaaluse või toosi kaunistatuna klaasmosaiigiga. Kasutada on klaasvormid, millesse sobivad teeküünlad. Teeme ka piltmosaiigi, mida on võimalik riputada aknale, ruumi või sobivasse avausse. Mosaiigi puhul pole vaja joota tinaga, mida kasutatakse klaasikalise vitraazhi tegemisel.


KLASSIKALISE VITRAAŽI TÖÖTUBA - õpid valmisama vitraaži.

Klassikaline vitraaž on värvilistest vitraaþiklaasidest tinaraamistuses valgust läbilaskev mosaiik. Vitraaþi kasutamine annab imepäraseid võimalusi interjööri ilmestamisel.
Töötuba kestab neli tundi, sisaldab kõike vajaminevat materjali. Ettenähtud aja jooksul on võimalus igaühel valmistada algusest lõpuni üks pisivitraažike.

TALGIKIVIST ESEMETE VALMISTAMISE TÖÖTUBA - omandad väikeste kunstiteoste valmistamise oskuse.


Esmakordselt Eestis on nüüd võimalik oma silmaga näha ja oma käega valmistada talgikivist esemeid - ehteid, amulette, väikseid ja suuri skulptuure, toose, nõusid jm, kõike mida fantaasia võimaldab.
Talgikivi on kõige pehmem kivim maakeral - soe ja meeldiv. Ta laseb end kergelt ja kiiresti töödelda ilma suuremate jõupingutusteta, säilitades sealjuures pealispinna poleeritud oleku, mis meenutab marmorit. Nikerdame, raspeldame, lihvime ja poleerime - koolituse tulemuseks on hea tuju, avaram silmaring ning 5 omavalmistatud kunstiteost!

MEDITATIIVNE ÕLIMAALI - kui tunnete soovi end avada läbi värvide imelise maailma, olete oodatud taas kord maalima.

23. septembril kl 17.30 Õpetajate Majas Saadiku toas on Teil kunstniku juhendamisel on Teil võimalus luua maal iseendale või kingiks lähedastele inimestele, sõpradele. Mingeid eelnevaid kunstioskusi Te ei vaja - oluline on vaid soov maalida. Töövahendid on kõik kohapeal olemas - maalime lõuendile ja kasutame maalimiseks õlivärve.

Seega mingeid töövahendeid pole Teil endil vaja kaasa võtta - oluline on soov maalida ja eemalduda mõneks tunniks meie igapäeva askeldustest. See on aeg enda jaoks!

LILLEMAAL ÕLIVÄRVIDEGA - õpid kuidas teha õlimaali.

Maalikursusel omandatakse esmased teadmised ja oskused klassikalise ja impressionistliku õlimaali tehnikatest. Soovija saab hiljem jätkata maalimist kas iseseisvalt kodus või kogenud juhendaja käe all.
Motiivi võib iga osaleja valida v astavalt oma soovile või maalida juhendaja valitud lillekompositsiooni. Osalejad saavad kursuse ajaks oma kasutusse kõik maalimiseks vajaliku – molbert, krunditud aluspapp, pintslid, värvid, jne. Eelteadmised ei ole olulised, on vaja vaid tahta - igas osavõtjas peitub maalija!

KLIKI SIIN JA VAATA KÕIKI SÜGISKURSUSI!


TALLINNA ÕPETAJATE MAJA
Aadress: Raekoja plats 14, Tallinn 10164
info@opetajatemaja.ee
www.opetajatemaja.ee

Lisätty: 15.09.2009

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää