Artikkelit ja uutiset

Vaipade uued võimalused

Meil on rõõm teile tutvustada Eesti turu uustulnukat Austriast – vaipade valmistajat TISCA Textil GmbH & Co. KG.

Vabrikus valmivad käsitsi kootud vaibad, mis on tehtud naturaalsetest materjalidest: vill, linane, puuvill, sisal. Nende vaipade eeliseks on see, et neid saab kasutada mõlemalt poolt, s.t. neil polegi pahemat poolt. Selle tulemusena muutub vaiba eluiga kahekordseks.
Enamus mudelitest saab tellida oma mõõtude järgi. Maksimaalseks vaipade laiuseks on 6 meetrit.

Villavaipu, vastupidiselt siidist vaipadele, on väga lihtne hooldada. Neid võib puhastada tolmuimejaga ning kasutada spetsiaalseid vaibapuhastusvahendeid. Villal on väga head tuleohutusnäitajad.
Tiska vaibad teeb väärtuslikuks nende värvigamma. Tänu eredatele, elurõõmsatele kollektsioonidele võib neid kasutada lastetoa disainimisel. Kõik värvained, mida vaipade värvimiseks kasutatakse koosnevad naturaalsetest komponentidest, mis ei tekita allergiat.

Toodangu hulgas on väga populaarsed vaibad sisalist, mida võib kasutada koduses kabinetis. Mugavat ratastel tugitooli pole soovitav hoida puidust põrandal, villavaip võib kiiresti kaotada oma algse väljanägemise, kuid sisalist vaibad on selliseks puhuks ideaalsed. Kui teil aga on klassikaline interjöör , võib sellise vaiba tellida koos kandiga. Sel moel on teie interjöör stiilne ja samas ka praktiline.
2009 aastal sai firma iF product design award verandadel kasutatavate vaibakollektsioonide eest. See sünteetiline materjal, mida kasutatakse nende vaipade valmistamisel, on ilmastikukindel ega pleegi päikese käes.
Loodame väga, et leiate Tiska vaipade seast oma lemmiku!

Moonavoor Sisustus OÜ

Lisätty: 27.08.2010

Moonavoor Sisustus

Puh.:
+372 614 3455
Osoite:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää