Artikkelit ja uutiset

Sireli Talu lambanahkadest vaibad, lambanahad ja villamadratsid

Lambanahkadest vaibad

Lambanahavaip on suurepärane sisustuselement. Need sobivad nii põrandale, diivanile kui voodisse, samuti on nahavaip mõnus ja praktiline kaaslane telkijaile.
Sireli talust saab tellida igasuguses erinevas mõõdus nahavaipu, alates kahest nahast kuni mõõtudeni 4x5 m. Suurim vaip, mille oleme õmmelnud, on 5x7 m.
Võimalik on teha nii sirgete servadega kui nö loomulike äärtega vaipu.

Levinumad mõõdud:
Pikkus: 200 cm, 200 cm, 250 cm;
Laius: 150 cm, 200 cm, 250 cm;
Hind: 5500.-, 7000.-, 10000.-
Kaks nahka kokku õmmelduna vaibaks 1200.- kuni 2000 krooni.

Tarneaeg 1-2 nädalat.

Lambanahad

Lambanahk on suurepärane sisustuselement ja praktiline kaaslane igas olukorras. Lambanahka võib kasutada voodis, tugitoolis, diivanil, autoismel, telgis, võrkkiiges, põrandal, erinevatel toolidel ja pinkidel, lapsevankris,….Kõige enam leiavadki nahad kasutust lastevankrites, kus need on asendamatud nii talvel kui suvel. Villa pehmuse ja õhulisuse tõttu magavad lapsed lambanahkadel sügavamalt ja nende uni on täiuslikum, mistõttu on nad ka rõõmsamad. Villa hea niiskussiduvuse tõttu ei aja lambanahk higistama ja sellel puhkav inimene on tervem. Lambanahal soovitatake magada ka täiskasvanud inimesel. Asendamatu küljealune on lambanahk aga voodihaigetele. See on ainuke naturaalne vahend, mille tarvitamisega on võimalik hoiduda lamatistest.


Sireli talu pakub erinevaid nahkasid, nii suuremaid kui väiksemaid, nii lühikese- kui pikavillalisi, samuti kokku õmmeldud kujul (vt.lambanahavaibad). Valdavalt pakume eestimaiseid nahku, kuid aeg-ajalt on meie talust võimalik osta ka Austraaliast toodud lambanahkasid.
Meie talust ostetud nahku saab pesumasinas pesta.

Käsitsi puhtast eestimaisest lambavillast valmistatud villamadratsid

Kattemadratsid
Sireli talu villamadrats (juures oleval fotol) on valmistatud käsitsi puhtast eestimaisest lambavillast.
Villamadratsi sisu koosneb kraasitud villakihtidest,mis on läbi naturaalse puuvillasest kangast ümbrise kokku tepitud.
Villamadrats ei ole liiga pehme, samas laseb kehal mõnusalt vajuda mugavasse asendisse ega avalda liigset survet puusadele ja õlgadele. Maailmas tehtud teadusuuringud kinnitavad, et villa keskel magades puhkab inimene paremini välja kui mis tahes teisest materjalist tekkidel-patjadel-madratsitel.

Madratseid on võimalik tellida kõikides erinevates mõõtudes, paksusega 3-5 cm.
Kattemadrats on mõeldud tarvitamiseks teiste madratsite peal igapäevaseks kasutamiseks või siis iseseisva madratsina harvema kasutuse korral, nt suvilates.
Lastele kuni ca 10 aastat piisab 5 cm paksusest madratsist igapäevaseks tarvitamiseks.
Sobib rohkem nendele, kes eelistavad kõvemat aset.
Tarneaeg 1-2 nädalat.

Paksud madratsid
Sireli talu villamadrats on valmistatud käsitsi puhtast eestimaisest lambavillast.
Villamadratsi sisu koosneb kraasvillast ja linavildist. Madratsi keskel asuvad linavildikihid, mis annavad vetruvust ja takistavad vajumist, on ümbritsetud kraasitud villa kihtidega, pealiskatteks naturaalne puuvillane kangas, tepitud.
Villamadrats ei ole liiga pehme, samas laseb kehal mõnusalt vajuda mugavasse asendisse ega avalda liigset survet puusadele ja õlgadele. Maailmas tehtud teadusuuringud kinnitavad, et villa keskel magades puhkab inimene paremini välja kui mis tahes teisest materjalist tekkidel-patjadel-madratsitel.

Villa-linavildimadrats on mõeldud kasutamiseks iseseisva madratsina põrandal või voodites. Valmistame madratseid igasuguses mõõdus paksusega kuni 15 cm, sh madratsi lõikega erinevaid põrandapatju istumiseks või lihtsalt sisustuselementideks.
Tarneaeg 1-2 nädalat.

Hea teada!
Lambavill on parim materjal kasutamiseks magamistubades. Villa heade omaduste hulka kuuluvad tolmulestade-, seente-ja hallituskindlus, kuna vill seob hästi niiskust ja juhib seda edasi ehk nö hingab hästi. Villased magamistarbed reguleerivad temperatuuri,milles inimene end mugavalt tunneb, talvel on see mõnus ja soe, suvel samuti soe, kuid ei aja higistama.
Lisaks sellele, et vill on soovitav tervislik materjal igale inimesele, on ta veel spetsiaalselt hea radikuliidi all kannatajatele. Hea leid on vill ka allergikutele,kuna tänu villas leiduvale lanoliinile ei armasta seal elada tolmulestad. Samal põhjusel on vill ka tulekindel materjal, mistõttu on maailmas kõvasti populaarsust kogunud ruumides, mida kasutatakse magamise otstarbel.

Lisainfo leiad SIIT

Lisätty: 22.12.2010

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää