Artikkelit ja uutiset

Veelgi lihtsam ja turvalisem kodulukustus

Uudne ja innovatiivne puldist juhitav lukusüsteem ABLOY® CONTROL+ võimaldab kaugjuhtimisvõtme abil avada ning sulgeda lukke ning lülitada sisse-välja alarmi.


Igaüks meist on harjunud oma koduust võtmega avama ja lukustama.
Seejärel vajutame alarmpuldist maha valvekoodi ning alles siis siseneme tuppa.
Tänaseks on aga võtmekimbust ja eraldiasuvast alarmpuldist saanud ajalugu – ABLOY® CONTROL+ toob kodu lukustamise ja signalisatsioonipuldi koodisisestuse näpuliigutuse kaugusele.


Seesugune süsteem sobib juba olemasolevate lukkudega juhul, kui kasutusel on ABLOY elektromehaanilised lukukorpused. Lukukomplektist vahetatakse välja üksnes väändenupp ning selle asemele paigaldatakse ukse sisepoolele väändenupu asemele luku juhtimisseade. Saadaval on ka patareitoitega juhtmevaba lukukorpusega ABLOY® CONTROL+ lukustuslahendus. Sel juhul puudub vajadus kaabelduse järele.

Mugav ja turvaline
ABLOY® CONTROL
+ lukutussüsteem pakub kasutajatele mugavust ja turvalisust. Süsteemi peamiseks eeliseks teiste sarnaste turvasüsteemide ees on selle kasutuslihtsus ja kiire paigaldus. Kindlasti on kaugjuhtimisvõti asendamatu lastega peredes, sest kadunud võtme saab kergesti süsteemist kõrvaldada, ilma et oleks vajadust lukkude välja vahetamiseks.


Kuna luku juhtimisseade on varustatud akuga, puudub lukul kaabeldamise vajadus. Juhtimisseade töötab kahesuunalisel raadiosagedusel, kus infovahetus on muutuva sagedusega ja digitaalselt salastatud. ABLOY® CONTROL+iga on võimalik salvestada läbipääsuregister, juhtida signalisatsiooni või üksikute tsoonide avatud/suletud seisu ning juhtida juhtimisseadmesse liidetud koduatomaatikat.


Luku juhtimisseadet juhitakse raadiosagedusel töötava kaugjuhtimisvõtmega.
Seadme mällu jääb läbipääsuregister ning seda on võimalik hiljem vaadata. Võtmega saab juhtida kuni 16 erinevat luku juhtimisseadet ning võti töötab raadiusel kuni neli meetrit.
Võtmes asuv patarei töötab temperatuurivahemikus -10˚ – +50˚C ligikaudu kaks aastat ning
lisaks on võti ka pritsmekindel.

Ekraan annab vajalikku infot
Ühe ABLOY® CONTROL+ luku juhtimisseadme saab „tööle panna“ maksimaalselt 50 kaugjuhtimisvõtmega. Juhtimisseadmel on kolm töörežiimi: päeva-, öö- ja turvarežiim. Samuti on sellel ekraan, mis annab märku aku töö ning signaali- ja juhtimisseadme seisundist. Seetõttu on lihtne enne järgmise käskluse andmist veenduda ukse ja süsteemi olukorras. Luku juhtimisseadme aku kestab 2 aastat või siis ligikaudu 20 000 avamist/sulgemist. Juhtimisseadme keskmiseks tööraadiuseks on 20 meetrit.

Lisätty: 31.05.2011