Artikkelit ja uutiset

Uus Eestimaine disain: mööbliseeria Veneer MG

24. novembril 2011.a. kell 17.00 avati Disaini ja Arhitektuurigaleriis, Pärnu mnt 6, Tallinn näitus “VENEER MG” – Maile Grünbergi poolt kujundatud mööbel painutatud kasevineerist.

Kaubamärk “VENEER MG” sündis ettevõtte AJA NÄGU OÜ ja disainer Maile Grünberg koostööna.
Veneer MG mööbliseeria alla kuuluvad : magamistoakomplekt, esikumööbel, nagid, peeglid, erinevad riiulid, kast-mahutid.


Kollektsioon on tähtis mitmel põhjusel. Esiteks on see üle mitme aasta võimalus näha Grünbergilt tervet mööbliseeriat. Teisalt on see üks neid väheseid juhtumeid Eesti disainimaastikul, kus ettevõte - praegusel juhul osaühing Aja Nägu - ise disainerile lähenes.

Tavaliselt on disainer see, kes oma ideid tootjale maha üritab müüa, ja tihtilugu tulutult. Bränd Veneer MG on mõeldud tootmiseks, mitte lihtsalt näitustel uhkeldamiseks.



Disainigaleriis väljas oleva mööbli edasise saatuse üle otsustab külastaja, täites küsimustiku kõige rohkem meeldivate esemete kohta. Selle järgi tehakse otsus, millised esemed lähevad tootmisse.


Näituse küsitluslehel ongi küsimus : missuguseid eksponaate võiks toota?
Küsitluslehele vastanute vahel loositakse välja 6 toodet näituselt 13. dets. 2011.a.

Näitus on avatud Disaini ja Arhitektuurigalerii Pärnu mnt 6, Tallinn kuni 14. detsembrini 2011.a.



Fotode allikas: EER

Lisätty: 01.12.2011

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää