Artikkelit ja uutiset

Prestigious Textiles uued kollektsioonid!

Moonavoor Seinakattestuudio kutsub teid tutvuma Prestigious Textiles uute kollektsioonidega!

Jet Set tapeet - Kollektsiooni loomisel võeti aluseks innovaatiline disain, mis sobib hästi kokku traditsioonilise lastetoa värvikaardiga. Samas on kollektsioonis ka kaasaegseid grafiti ja tsitruseliste värve, mille toonid on lapse silmadele mõnusad vaadata.

Kollektsioon leiab kindlasti oma koha kõige väikesemate pereliikmete südametes!




In the Picture - See kollektsioon õigustab täiel määral oma nimetust – „pildis“.
Kuus põhidisaini: Rokokoo stiilis raamidest, mis on kaetud valgustpeegeldava fooliumiga kuni vöötkoodi ja retro-geomeetria stiilis triipudeni. Kataloogi on ka lisatud ühevärviline tapeet, mis sobivad suurepäraselt kokku väljapakutud piltidega, rõhutades nende piltide peent joont.





View - See eklektiline kollektsioon on täis kaasahaaravaid, õrnhajutatud toonides, kujustusi. Kümme disaini kätkevad endas igapäevaelu stseene, maalilisi puid, optilisi illusioone, triipe. Antud kollektsioon ei piirdu ainult värvide vaheldusrikkusega. Kollektsioonis on kasutatud täiesti erinevaid materjale: foolium, helmed ning erinevad trükitehnikad.



Icon - Seinad - see on lõuend, mille maalimise on kunstnik äsja lõpetanud!
Maaliline ja julge kollektsioon koosneb sügavatest värvitoonidest, mis on läbitud armastusega kunsti vastu: maal, kirjandus ja skulptuur.

Komplektis pakutakse ka erinevaid ühevärvilisi sügava reljeefiga tapeedivariante, millega toonitatakse dominantse tapeedi värvisügavust ning faktuuri.



Lisätty: 08.11.2012

Moonavoor Sisustus

Puh.:
+372 614 3455
Osoite:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää