Artikkelit ja uutiset

Helge jõulumeeleolu

Meeldigu Sulle rahulik ja loomulik, puhas ja lihtne või soe ja traditsiooniline punane - Iittala tooted aitavad luua meeleolu igaks pidulikuks hetkeks.
Sel aastal pakub Iittala nii klassikalisi kui ka radikaalseid lahendusi Sinu interjööri ning söögilauale.



Loomulik rahu

Tulge kokku, süüdake küünal, lõõgastuge. Lai valik Iittala küünlajalgu annab sulle mitmeid võimalusi väljendada oma isikupära. Pehme ja rahuliku meeleolu toob kaasa küünlajalg Fire, mille disainer on Nathalie Lahdenmäki. Inspireeritud Soome lumelaternatest filtreerib Fire valgust õrnalt ja rahulikult.
Kaasaegne lähenemine Soome traditsioonidele, Iittala uus Sarjatoni sari täiendab rahulikku meeleolu pehmete vormide ja puudutustega. Valge Sarjaton kauss, täis pulgakomme või piparkooke, on ilus kingitus võõrustajale.

Loomulik rahu
- Fire küünlajalg, disainer Nathalie Lähdenmäki
- Sarjaton keraamika, disainerid Harri Koskinen, Aleksi Kuokka, Musuta ja Samuji
- Citterio 98 söögiriistad, disainer Antonio Citterio ja Glen Oliver Löw

Loomulik rahu
- Fire küünlajalg, disainer Nathalie Lähdenmäki - Sarjaton keraamika, disainerid Harri Koskinen, Aleksi Kuokka, Musuta ja Samuji - Citterio 98 söögiriistad, disainer Antonio Citterio ja Glen Oliver Löw


Skandinaavialik puhtus

Skandinaavia traditsioonid peituvad lihtsuses ja piirdumises hädavajalikuga. Lihtsuse tekitab esemete hoolikas valik. Vaid mõned üksikud puhtad vormid selleks, et luua muljet. Ümbritse end vaikse meeleoluga ja las leegid kannavad sinuni sooja ja muretu tunde. Erine tavakohasest Allase küünalalusega, mille disainis Andreas Engesvik. Allas tekitab võimsa valgusallika ja sulandab kerged ja õrnad leegid rahulikku malmi. Red Dot: Best of the Best auhinnasaaja, disainer Ilkka Suppaneni Kaasa kamin kogub külalised ümber kaasaegse lõkke.

Skandinaavialik  puhtus 
- Kaasa kamin, disainer Ilkka Suppanen
- Vitriini alused, disainer Anu Penttinen
- Sarpaneva metallkandik, disainer Timo Sar-paneva
- Allas küünlajalg, disainer Andreas Engesvik
- Ultima Thule klaasid ,disainer

Skandinaavialik puhtus
- Kaasa kamin, disainer Ilkka Suppanen - Vitriini alused, disainer Anu Penttinen - Sarpaneva metallkandik, disainer Timo Sar-paneva - Allas küünlajalg, disainer Andreas Engesvik - Ultima Thule klaasid ,disainer


Mõtle graafiliselt

Ole julge ja tee midagi erinevat. Jõulumeeleolu saab luua ka ainult graafilisi musti ja valgeid dekoratsioone ning lauakatteid kasutades. Messingist Matti Klenelli disainitud küünalajalg Nappula lisab aktsenti ning jagab soojust ja pidulikkust must-valgele kontrastile. Nappula pehme vorm koos Kaj Francki disainitud klassikaliste ringide, kolmnurkade ja ruutudega moodustab huvitava kombinatsiooni. Tugevatele keraamilistele vormidele paneb täpi pehme ja läbipaistev Kartio klaas.

Mõtle graafiliselt 
- Nappula küünlajalg, disainer Matti Klenell
- Teema lauanõud, disainer Kaj Franck
- Kartio klaas ja kann, disainer Kaj Franck
- Lind Mediator Tuvi, disainer Oiva Toikka

Mõtle graafiliselt
- Nappula küünlajalg, disainer Matti Klenell - Teema lauanõud, disainer Kaj Franck - Kartio klaas ja kann, disainer Kaj Franck - Lind Mediator Tuvi, disainer Oiva Toikka


Mida rohkem, seda uhkem

Klassikaline jõuluvärv, roheline, taaselustub sel aastal Iittala vallatutes klaasivärvides. Kogudes kokku eri tooni rohelisi ja kombineerides neid kirgaste, hallide ja matistatud värvidega, tekib kaasaegne ja värske pöördega täiuslik jõulukate.
Rohelisi toone leiad professor Oiva Toikka Kastehelmi sarjast. Kastehelmi koogialus on võrratu aluspind jõuluhõrgutistele; meeleolu tekitavad Kastehelmi küünlajalad, mille kastepiisad tantsivad laual leegitantsu.

Mida rohkem, seda uhkem 
- Kastehelmi sari, disainer Oiva Toikka
- Essence, disainer Alfredo Häberli

Mida rohkem, seda uhkem
- Kastehelmi sari, disainer Oiva Toikka - Essence, disainer Alfredo Häberli


Klassikalised jõulud

Harmoonilise, traditsioonilise jõulumeeleolu loob klassikaline tumepunane, mida mahendavad valge, kirgas ja must. Purnukka purk isetehtud küpsiste ja piparkookidega ning jõulupuder ikoonilises Sarpaneva potis on ootamas. Jõululõhnad ja lapsepõlvehelid meenutavad nostalgilisi jõuluid. Klaus Haapaniemi Taika toob tüki folkloori täiendamaks puhta värviga Teema nõusid ja Kastehelmi klaasi.

Klassikalised jõulud
Purnukka purk ja Teema laianõud, disainer Kaj Franck
- Kastehelmi sari, disainer Oiva Toikka
- Taika, disainer Klaus Haapaniemi
- Sarpaneva haudepott,  disainer Timo Sarpaneva
- Collective Tools lusikas disainer Ant

Klassikalised jõulud
Purnukka purk ja Teema laianõud, disainer Kaj Franck - Kastehelmi sari, disainer Oiva Toikka - Taika, disainer Klaus Haapaniemi - Sarpaneva haudepott, disainer Timo Sarpaneva - Collective Tools lusikas disainer Ant

Iittala toodete edasimüüjad >>>

Lisätty: 16.11.2012

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää