Artikkelit ja uutiset

Soliidsus, stiil ja täiuslikkus: kollektsioon Urban salongis Moonavoor

Tutvustame Teile Moonavoor Seinakattestuudio valiku värsket ja kordumatut täiendust – inglise firma Prestigious Textiles eksklusiivse kataloogi Urban kollektsiooni.

Firma ja kollektsiooni nimetused räägivad juba iseenda eest. Teadlik urbanistlik minimalism mustrites peidab endas nüansside rohkust: läikivad elemendid, sameti imitatsioon, pärlmuttervärv, kolmemõõtmelised mustrid, vinüül jne. Ranged värvid, kuid julged lahendused. Urban tapeedid sobivad suurepäraselt neile, kes on harjunud väljendama oma individuaalsust kõige novaatorlikemate vahenditega, ei mingit liigset hiilgust – ainult rafineeritud stiil ja laitmatu maitse, mis ütlevad palju rohkem, kui näilik luksuslikus.


25 tegevusaasta jooksul võitis Inglise ettevõte Prestigious Textiles ostjate armastuse ja tunnustuse paljudes riikides. Tähelepanelikkus üksikasjades, kõrged kvaliteedinõuded tõstavad ettevõtte tooted maailmaturul esile. Lisaks seinakatetele toodab Prestigious Textiles sisustuselemente, kardinakangaid ning polstrimaterjale. Urban kollektsioon on unikaalne Eestis ning seda võib leida ainult Moonavoor Seinakattestuudios.


Põhjalikult saab kataloogiga tutvuda Moonavoor Seinakattestuudios Järve kaubanduskeskuses. Salongi konsultandid räägivad teile rõõmuga salongi poolt pakutavast valikust.

Vaata ka allolevat pildigaleriid!















Lisätty: 26.06.2013

Moonavoor Sisustus

Puh.:
+372 614 3455
Osoite:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää