Artikkelit ja uutiset

Kaasaegne jõuluvana toob disainkingitusi

Disainkingitused on silmapaistvad ning teistest erinevad, paljude funktsioonidega, hea disainiga ning praktilised tooted. Toodete kvaliteedile ning heale disainile annavad kinnitust korduvad Ret Dot ning Good Design disainiauhinnad.

Jõulukinke valides ja tehes tasub kindlasti mõelda just eelminetatud olulistele nüanssidele, mis muudavad kingituse eriliseks.

Veel jõuab tellida kingitusi jõuluvana kotti!

Terve jõulukuu on Design Studio e-poes soodushinnaga müügil spetsiaalne Glu hõõgveinikomplekt, mis soendab külmadel talveõhtutel küünlavalgusel maitsvat hõõgveini.
Kaasas ka kaks klaasi joogi mõnusaks tarbimiseks.



Suurepärane kingitus sõpradele ja lähedastele on kindlasti ka šokolaadifondüü komplek. Suurenda magustoidu naudingut ja kasuta fondüüd koos sõpradega või tee romantiline õhtusöök kaaslasele.
Komplektis 4 pulka ja teeküünal.


Swirl veinikott on stiilne ja praktiline element igale veini sõbrale, kellele meeldib igas situatsiooni nautida veini klaasist. Kottiga on kaasas kaks veiniklaasi ning koht veinipudelile, mida on alati mugav kaasa võtta piknikule või panna autosse ning tervete klaaside olemasolu on alati garanteeritud.



XDDesign'i Solar Sunshine on kimp lilli, mis sobib igal lauale või majapidamisse. Tänu oma unikaalsele Resound ® materjali kombinatsioonile ja 5 integreeritud päikesepaneelile see on väga jätkusuutlik kingitus. 2600mAh liitiumaku salvestab kogu päikeseenergia ning kasutab seda telefoni või tahvelarvuti laadimiseks.


Väike tulekolle laual toob hubasust igasse ruumi talvisel ajal. Sobilik ka ruumidesse kus elav tuli ei ole parim lahendus. Turvaline lahendus väikelaste ja koduloomadega kodudes.


Tutvu kõigi disainkingitustega SIIN

Kingitusi saab tellida Design Studio e-poe kaudu.

Kui oled jäänud kingituste valimisega viimasele hetkele ning tahad kindel olla, et kingitus õigeks ajaks jõuluvana kotti jõuaks võta meiega ühendust info@designstudio.ee või +372 56 111 227.

Lisätty: 05.12.2013

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää