Artikkelit ja uutiset

Pehme mööbli, täidismaterjalide ja kattekanga ajalugu

Madratsi, pehme mööbli, polstri, polstritöö, sadulsepatöö ja mööbli kattekanga ajalugu.

See artikkel püüab vaadata mööbli, pehme mööbli polstri, madratsi, kattekanga ja erinevate täidismaterjalide arengut ja ajalugu. Aegade algusest kuni kaasaja tehnilisest arengust tulenevate võimalusteni. Määrata erinevatel ajastutel kastutatud materjalide omadused ja suundumusi ning moode. Paigutame mööbli ja materjalid vastavasse ajajärku ja interjööri. Kellel on kannatust ja huvi lugeda ,saab kommenteeritud ja piltidega illustreeritud ülevaate kõigis pealkirja ja lühikese sissejuhatuse märksõnadest.

Ajaloolised voodid 3200 – 2200 E.K.
Etruski metallraamiga voodi

Ajaloolised voodid 3200 – 2200 E.K. Etruski metallraamiga voodi

Madratsi lühiajalugu

Madrats on alus või polster, mis tavaliselt asetatakse voodile ja millel magatakse.
Neoliitikum. Madratsid ja voodid võetakse kasutusele ning tõstetakse maapinnast kõrgemale selleks, et vähendada mustust ja hoiduda kahjuritest (närilistest ja putukatest). Esimesed madratsid koosnesid ilmselt lehtede, rohu või õlgede kuhjast, mis olid kaetud loomanahkadega.

Edasi loe artiklit pehme mööbli, täidismaterjalide ja kattekanga ajaloo kohta SIIT!

Lisätty: 31.01.2014

Huonekalujen entisöinti Jaanus Pihelgas-Satulaseppä-verhoilu

Puh.:
+372 621 1854
Osoite:
Kesk-Sõjamäe 3e, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää