Artikkelit ja uutiset

U-Stuudio "Avatud uste päev!"

U-Stuudio juhataja Urve Sikemäe on tegelenud kogu oma elu kunstiga. Alguses enda jaoks meeldivaga tegeledes, siis käsitööringe lastele läbiviies ning seejärel juba FIE-na isevalmistatud tooteid müües.

2002. aasta augustis Haapsalu Valge Daami Päevade raames toimunud laadal oma tehtud klaasist, siidist ja portselanist tooteid müües sündis otsus tulevikus antud alaga veelgi intensiivsemalt tegelema hakata.

2003. aasta veebruaris lükatigi stardikapitali abiga esimesed kivid veerema. Töökoda otsustati elukohast ja majanduslikest aspektidest tingituna luua otse Läänemaa südamesse - Paliverre.
Ettevõtte ristiti kunstniku nimest tulenevalt U-Stuudio'ks


Masstoodangut U-Stuudio teha ei armasta, seega on kõik tööd omanäolised ja saavutatud katse-eksitus meetodil.

Tulevikus soovitakse U-Stuudios klaasi, portselani ja siidiga veelgi rohkem eksperimenteerida. Pidevalt lisandub uusi tehnikaid ning sellega seoses avardub muidugi ka tootevalik.

Et täpsemalt oma tegemisi tutvustada - on kõigil võimalus tulla laupäeval, 10. mail AVATUD USTE PÄEVALE - kus kohapeal on võimalik küsida küsimusi, saada infot tööde ja tegemiste kohta.
Kõigil soovijatel on võimalik ise teha klaasi ja portselani. Kui kellegil on soov teha midagi konkreetset, siis on soovitatav anda ette teada, et Teid ollakse valmis paremini vastu võtma!

NB! Sellel päeval on U-Stuudio OÜ tooted ja teenused kõigile 10% soodsamad!

Olete kõik oodatud 10.mail Paliverre, Haapsalu mnt 15!
Tule ise ja võta sõber ka kaasa ning veeda üks loominguline päev!
Uksed on avatud kella 11.00 - 17.00

Kehakinnitust pakub kõrval avatud Maiu söögituba

Lisätty: 06.05.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää