Artikkelit ja uutiset

Hansgrohe uus modernne segistisari Logis

Hansgrohe uus segistisari Logis toob vannituppa senisest rohkem harmooniat ja modernsust ühendades täpsuse ja maheduse. Kõigi Logis sarja valamusegistite puhul on kasutatud vett säästvat EcoSmart-tehnoloogiat.

Koostöös oma pikaajalise partneri Phoenix Designiga on vannitoaspetsialist Hansgrohe saanud valmis segistid, mille eripärane kuju ühendab täpsuse, voolujoonelisuse ja pehmuse. „Trimmis pinna, puhta joone ja ümara kontuuri tõttu on uued Logise segistid silmale kenad vaadata ja käele mahedad puudutada,“ kirjeldab Hansgrohe tootejuht Axel Meißner. „Logise segistite puhul rakendatud disainipõhimõtted pakuvad suurepärast täiendust paljudele vannitoakeraamika sarjadele.”

Segisti ja keraamika koosmõju
Logise segisteid on erineva kõrguse ja käepidemega, selle tulemusena saab valamuid ja segisteid üksteisega sobitada nii visuaalselt kui ka funktsionaalselt, vastavalt kasutaja soovile. Sarja kuuluvad näiteks madal segisti Logis 70, mis sobib iseäranis hästi just külaliste WC-s kasutatava väikese valamu juurde, kõrge tilaga segisti Logis 210, mille tila saab 120 kraadi võrra külje peale pöörata (näiteks juuste pesemise korral), ning kahe keeratava nupuga segisti – mitmekülgsest sarjast õnnestub kõigil leida endale selline mudel, mis rahuldab just nende vajadusi. Kõik valamusegistid on läbinud Hansgrohe ComfortZone’i testi ja neid on kombineeritud mitmesuguste vannitoakeraamika toodetega, mille on valmistanud oma ala juhtivad ettevõtted. Katsed viidi läbi realistlikes oludes, uuriti põhjalikult pritsivust torus oleva erineva rõhu korral ja käsi pestes, ühtlasi pöörati tähelepanu sellele, et segisti ja valamu vahele jääks piisavalt vaba ruumi. Tulemused kanti soovituslikesse tabelitesse, mida Hansgrohe partnerid saavad ettevõtte veebilehel pro.hansgrohe.de Hansgrohe ComfortZone Test all tasuta PDF-vormingus vaadata.

Tõhus ressursside kasutamine
Kõigi Logis sarja valamusegistite puhul on kasutatud EcoSmart-tehnoloogiat. Spetsiaalne aeraator piirab voolukiirust umbes viie liitrini minutis. Kasutusmugavus ei kahane selle tagajärjel aga mitte kuidagi, sest vesi on õhuga rikastatud ja hellitab nahka täidlaste veepiiskadena. Segistid Logis 70 ja Logis 100 on saadaval ka CoolStart-mudelina. See uus segistispetsialistide loodud tehnoloogia sobib ideaalselt kõigile neile, kes tahavad energiat ja kuuma vett kokku hoida, rääkimata vee tarbimise optimeerimisest: Hansgrohe CoolStart-segistite puhul voolab kraanist siis, kui käepide on keskmises asendis, ainult külma vett. See tähendab, et torustik ei ole tarbetult täidetud kuuma veega ning gaasiveesoojendid ega tsirkulatsioonipumbad ei pea enam olema aktiveeritud. Tänu vett ja energiat säästvatele omadustele on Logise segistid pälvinud majapidamisseadmete vallas WELL A-klassi kvaliteedimärgise. Euroopa kraanitootjate ühendus (European Valve Manufacturers Association ehk EUnited Valves) kasutab WELL-märgist (Water Efficiency Label’veesäästlikkuse märgis’) selleks, et aidata segistite ja duššide hulgas nende vee- ja energiasäästlikkust silmas pidades orienteeruda.

Logis 70 Alkuperä: www.hansgrohe.ee

Logis 70 Alkuperä: www.hansgrohe.ee

Logis 190 Alkuperä: www.hansgrohe.ee

Logis 190 Alkuperä: www.hansgrohe.ee

Logis single level basin mixer 210 Alkuperä: www.hansgrohe.ee

Logis single level basin mixer 210 Alkuperä: www.hansgrohe.ee


Hansgrohe facebook-s
Hansgrohe Eesti
Logis tootesarjaga tutvu siit!

Lisätty: 27.06.2014

Pharo/axor

Puh.:
+372 682 6829
Osoite:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää