Artikkelit ja uutiset

NUFNUF - uued lemmikloomatooted Teie sõbrale

Eestis on välja arendatud uus lemmiklooma bränd NUFNUF, mis pakub väga kõrgekvaliteedilisi ja eksklusiivseid aksessuaare ning asemeid, kandekotte ja palju muud Teie sõbrale lemmikloomale.

Toodete valikusse kuuluvad:
lemmiklooma asemed ehk pesad,
diivanikatted, autokatted,
kaasaskantavad lamamistekid,
madratsid,
erinevad õueriided vihma ja külma kaitseks,
erinevad kaelarihmad ja jalutusrihmad,
punutud mänguasjad.

Pesa BOBBIE Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Pesa BOBBIE Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

NUFNUF'i pesad BOBBIE, diivani- ja autokatted SIRIUS, kaasaskantavad lamamistekid BALTO ja madratsid BARRY on reeglina valmistatud vett ja mustust hülgavast teflon-viimistlusega kangast, mis tähendab, et näiteks pesa/madratsi võib vajadusel jätta ka õuemurule või terrassile, kuna pealiskangas on vastupidav ka välitingimustes. Pesa põhjal on kummeeritud stopperkangas. Kangal tavapärasest siseinterjööri mõeldud kangast oluliselt kõrgem kulumiskindlus (Martindale ca >20 000)*. Katted diivanitele on saadaval kolmes suuruses, andes võimaluse valida kogu diivanit katva, osaliselt diivanit katva või tugitooli katva katte vahel. Katted sobivad ka suurepäraselt autosse ja ka mujale, kus oleks vaja katta pehmet mööbli või tugitooli, sobib samuti külla minnes kaasa võtta.

Taolised kõrgsuutlikud kangad tagavad pesa BOBBIE-le suurepärased omadused:
* hügieeniline (mustus ja niiskus ei tungi pealiskangast läbi pesa/madratsi täitematerjalini, kus see looks ideaalse keskkonna parasiitidele) ja pealiskatet saab masinas 30 kraadise veega pesta ning täitepatju tuulutada
* vastupidav mehhaanilistele vigastustele (nt koeraküünte kraapimisele)
* ei kaota oma algset värvi ja mõõtmeid
* turvaline, kuna pesa/madratsi aluspõhjal on kasutatud libisemisvastast kummeeritud kangast, et takistada libisemist libedal põrandal, vaibal või terrassilaudisel.

Samuti on teised tekstiilist tooted vastupidavad mehhaanilistele vigastustele ja ei kaota oluliselt oma algset värvi ega kuju.

Pesa/madrats on täidetud eemaldatavate sünteetilisest pallkiust patjadega, mis annavad talle mõnusa kohevuse ja vetruvuse ning ei lamandu ka peale pikaajalist kasutamist.

Arvestades toodete mahulisust ning suurt mõõtu on ladustamise ning transportimise hõlbustamiseks tooted pakitud järgmiselt:
* pealiskate eemaldatud ja kokku lapitud
* kokku lapitud pealiskate ja täitepadjad on asetatud kilekottidesse ja õhk pakendist välja surutud, mis teeb pakitud toodete mõõdud oluliselt väiksemaks.

Pakendit avades taastub kiirelt täidispatjade mahuline vorm. Pakitud toodete mõõtmed võivad veidi erineda, kuid enamasti mahuvad need mõõtudesse:
S-M – 55 x 75 x 4 cm
L-XL – 58 x 95 x 4 cm

Madrats BARRY Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Madrats BARRY Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Diivanikate SIRIUS Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Diivanikate SIRIUS Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Pesa BOBBIE Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Pesa BOBBIE Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Kaasaskantav lamamistekk BALTO Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Kaasaskantav lamamistekk BALTO Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Porijope FAITH Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Porijope FAITH Alkuperä: www.kassidkoerad.ee

Tutvu täpsemalt kõikide NUFNUF toodetega siit>>>
www.nufnuf.ee
Facebook

Lisätty: 17.10.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää