Artikkelit ja uutiset

Aasta Kodu konkurss ootab osalejaid 1.novembrini

Juba 18. aastat korraldab Eesti vanim ja armastatuim sisustus­ ja aiandusajakiri Kodukiri omanäoliste kodude ja kaunite aedade konkurssi Aasta Kodu. Sel aastal ootab osalejaid varasemast veelgi enam preemiaid – auhinnafondi suurus on tervelt 11 500 eurot. Kingituse, diplomi ja kutse väärikale vastuvõtule saavad kõik osalejad! Tasub kiirustada, sest Kodukirja toimetus ootab kodude fotosid 1. novembriks.

 Alkuperä: ideesahver.ee

Alkuperä: ideesahver.ee

Konkursil Aasta Kodu tunnustatakse Eesti omanäolisi nutikaid kodu­ ja aiakujundusi. Ajakirja kaudu jõuavad lugejate ja huvilisteni nii põnevad kodukujundamise ideed kui ka innustavad kogemused. Konkursile osalema on oodatud kõik huvilised, olenemata vanusest, elukohast, perekonna või kodu suurusest. Eraldi tuuakse esile vahvaid ideid ja lahendusi oma kodu hubaseks ja stiilseks muutmisel. Võistlusele esitatud fotode põhjal valitakse välja finalistid, kelle kodu külastab žürii.

Kodukirja külaskäigu järel valib žürii profifotode põhjal välja parimad kodud. Aasta Kodu peaauhinnaks on 3200 eurot K­-rautalt. Aasta Aia peapreemia on 800 eurot firmalt Fiskars. Peale selle on arvukalt hinnalisi eripreemiaid. Näiteks antakse eripreemia rahva lemmikuks valimise, hea tundega kodu, stiilseima kodu, kauneima köögi, noore pere kodu, huvitava aiaruumi, mõnusa vannitoa, parima värvilahenduse, parima valguslahenduse, nutika hoiulahenduse jm eest.

Saada ideesahver.ee lehe kaudu pildid oma kodust ja kirjuta juurde kodu lugu: kes seal elavad ja miks on kodu just selline saanud. Kui Sul on kodus midagi, mille üle oled iseäranis uhke, püüa see kindlasti pildile! Osale julgelt konkursil, sest toimetus ei otsi täislikkust, vaid isikupäraseid ja koduseid kodusid.

Eelmisel aastal läks Aasta Kodu tiitel Harjumaale, Aasta Aia tiitel Põlvamaale ning rahvalemmikuks osutus Pärnumaa kodu.

ideesahver.ee/aasta-kodu
2013 konkursist

Rahvalemmik 2013 Pärnumaalt Alkuperä: ideesahver.ee

Rahvalemmik 2013 Pärnumaalt Alkuperä: ideesahver.ee

Aasta kodu 2013 Harjumaalt Alkuperä: ideesahver.ee

Aasta kodu 2013 Harjumaalt Alkuperä: ideesahver.ee

Aasta aed 2013 Põlvamaalt Alkuperä: ideesahver.ee

Aasta aed 2013 Põlvamaalt Alkuperä: ideesahver.ee

Lisätty: 24.10.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää