Artikkelit ja uutiset

Hortes esitleb: jõulukollektsioonid 2014

Elamuste aias on alanud elamuste aeg!

Hortes Aianduskeskuse Jõulumaa on sel aastal taaskord üks imelisemaid Eestis nii oma suuruselt kui ka valikult: leiad üle 16 000 jõulukaunistuse, üle 800 küünla, ligi 600 küünlajalga ja –laternat, Eesti parima valiku elektrilisi jõulukaunistusi ning loomulikult erinevaid hooajataimi ja potijõulupuid jt hooajatooteid ning erilist dekoratiivset sisustuskaupa, mille oleme koondanud kollektsioonidesse. Meie kollektsioonid pakuvad Sulle lisaks elamustele ka ideid ja inspiratsiooni.

Millised tulevad sel aastal jõulud Sinu kodus – klassikaliselt punased, pidulikult mustad, luksuslikult looduslikud, hõbevalgelt säravad või ehk hoopis rahulikult roosad?

Hortese jõulukollektsioonid 2014:

Pidude glamuur

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

Elegantselt pidulik art déco-stiilis kollektsioon, mille inspireerijaks on suure Gatsby glamuursed kahekümnendad ning Downton Abbey väljapeetud vastuvõtud. Värvideks pärlvalge, hõbe, siidine kuld ja vask ning loomulikult pidulik must. Šikk kollektsioon täis pärleid, sulgi ja ajastule omast luksust.

Punase varjundid

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

Klassikalist jõulumeeleolu kandev kollektsioon lopsakate punaste toonidega helepunasest purpurini ja sügavpunasest ploomilillani, sekka muidugi kulda ja hõbedat.
See on nagu punasele sametile kaetud rikkalik pidulaud kuldsete küünlajalgade, veripunaselt küütlevate pokaalide ja mahlaste puuviljavaagnatega - külluslik, soe ja ehe.

Jäine aeg toas ja aias

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

Hõbevalge talv, mille härmatanud oksad ulatuvad vastu jäälilledes aknaklaasi. Jäätunud aed sinu akna taga ning metsloomade jäljed aias sätendaval lumel.
Värvideks siidine hõbe, savihall ja taevasinine ning talvise looduse lume- ja taevavärvid, sekka särvat türkiissinist.

Pastelsed unenäod

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

Siidiselt puudriroosad ja stiilselt pärlikarva jõulud. Siin on hõbevalget ja pehmet halli, segatuna jaheda valge mündirohelise ja naiseliku pärlvalgega. Need on ajatud romantilised jõulud, mil sätendav tõld ja kristallkingakesed on ootamas, et viia sind sinu esimesele muinasjutuballile.

Hubane luksus

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

Loodusest inspireeritud naturaalsed puidused, mandli- ja vasekarva toonid loovad lihtsa, kuid õdusa meeleolu. Iseloomulikud on veidi industriaalsed modernsed vormid; soojust lisavad vilditud villavalge, kodune teksasinine ja retrohõnguline vaseläige.

Tule ja tutvu värskete jõulutrendide ning aastalõpukollektsioonidega!

Jõulud algavad Hortesest. Olete oodatud!

Hortes / AS Trigon Gardening
Seljaku 4b, Laagri, Harjumaa, 76401, Estonia
tel +372 6799333
Avatud:
E-R 10-20
L-P 10-18
Facebook

Lisätty: 18.11.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää