Artikkelit ja uutiset

Valhalla Factory imeilus tootevalik nüüdsest Stockmanni kaubamajas

Eesti sisustusaksessuaaride bränd Valhalla Factory on nüüdsest müügil ka Stockmanni kaubamajas. Valhalla tooted on elegantselt esindatud koduosakonna väärikas ja silmapaistvas asukohas, mis ei jää kindlasti külastajatel kahe silma vahele.

 Alkuperä: valhallafactory.com

Alkuperä: valhallafactory.com

Veebruar on Stockmannis tituleeritud Eesti kuuks, et pakkuda Vabariigi aastapäeva tähistavale eesti klientuurile ka kodumaist tootevalikut. “Stockmanni Kaubamaja tootevaliku moodustavad eelkõige väga tuntud ja eksklusiivsed brändid. Oma toodete müük sedavõrd suures kaubamajas, on ühele noorele disainibrändile väga oluline võimalus. Valhalla Factory aroomiteraapilised küünlad ning loodusmustritega padjad on atraktiivne ja silmahakkav lisa Stockmanni tootevalikus ning need ei jäta Eesti disaini austajaid kindlasti külmaks,” ütleb disainer Terje Talpsepp.

 Alkuperä: valhallafactory.com

Alkuperä: valhallafactory.com

Valhalla Factory on Eesti disainibränd, mille loojaks on elustiilifotograaf Terje Talpsepp. Tema loomingu moodustavad erinevad sisekujunduse aksessuaarid ja eeterlike õlidega lõhnastatud aroomiküünlad. Toodete mustrid põhinevad fotograafi enda fotodel. Valhalla disainküünla idee sai alguse hommikustest jalutuskäikudest, soovist tuua tervendavaid looduse lõhnu ja mustreid kodudesse.

 Alkuperä: valhallafactory.com

Alkuperä: valhallafactory.com

Terje peab oma inspiratsioonihetkedeks varahommikusi jalutuskäike, reisimist ja unenägusid. Ta loodab, et Valhalla Factory toob inimeste ellu sama palju looduse energiat ja inspiratsiooni, nagu imeilus päikesetõus ühel põhjamaisel kargel hommikul.

Sisustusaksessuaaribrändi looja kutsub üles disainima oma kodu looduse aroomide ja mustritega samal moel, nagu loodus disainib maailma. Valhalla Factory kollektsiooni kuuluvad erinevad aroomiteraapilised küünlad, padjad, pleedid ja sisustusfotod.

 Alkuperä: valhallafactory.com

Alkuperä: valhallafactory.com

Tule Stockmanni ja saa osa imelisest kodumaisest disainist!

Valhalla e-pood
Facebook

Lisätty: 19.02.2015

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää