Artikkelit ja uutiset

Dieseli sotsiaalne köök Scavolini salongis

Scavolini ja Diesel on tandemina täiendamas kollektsiooni "Successful Living", mille tulemuseks on Diesel Social Kitchen - rokkiv kohtumis- ja suhtlemisköök!

Dieseli algatatud nähtus Successful Living - pioneerlikest ideedest lähtuv Õnnestunud Elu, on täienenud praktilise ja paindliku köögisisseseadega.

Scavolini Dieseli mudelil on revolutsiooniline lähtepunkt - üle õla tagasi vaadates on loodud vintage - laenguga köök, millel on rokkiv hing ja kus praktiline disain kohtub normivabadusega.

Lapsukese nimi on Diesel Social Kitchen - suhtlusköök? Või seltskonnaköök? Igaljuhul näeb see seletamatul moel äge välja.

 Alkuperä: artskill.ee

Alkuperä: artskill.ee

Diesel Social Kitchen'it iseloomustavad:

- Soliidne alt servast faasitud lauaserv;
- Priiskavalt kvaliteetsed materjalid ja vintage-loomus - kõik on "tehtud hästi nagu vanasti". Uksed on õilsast tammest, kõrval metall, turvaklaas ja kompaktkivi. Sestap on kõiges teatud kodusust, sisseelatuse maiku;
- Detailid - näiteks pakutakse ustele vanas heas ameerika stiilis külmkapiukse linke. Detailideks võib nimetada ka eraldiseisvaid objekte, mis seisavad mugavuse mõttes kompaktsest tööpinnast eraldi, nagu näiteks (või siis eriti) ratastel serveerimiskäru ..

 Alkuperä: artskill.ee

Alkuperä: artskill.ee

Ja nii jõuamegi teemani MISFITS ehk tõlkes "veidi kokkusobimatud" - midagi sellist, mis ortodoksesse moodulköögimaailma ei mahu. Need on Diesel Social Kitchen'i lisapalad: eraldiseisvad lauad, kapid, sillad ja ülalmainitud käru.
Just see viimane ajab disainihullu ohkama - see on ammuoodatud, julge ja uus. Vaadake vaid selle erksust, tööstuslik-robustset metallikäsitlust, see on tõeline manifest! Selle omaks võtnud, hakkate äkitselt kogu köögi loomust mõistma.

 Alkuperä: artskill.ee

Alkuperä: artskill.ee

Tule Dieseli kohtumiskööki vaatama Scavolini salongi (Tööstuse 47a, Tallinn)

Lisätty: 20.02.2015

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää