Artikkelit ja uutiset

7 lihtsat viisi kuidas muuta kodu sügiseselt hubaseks

Soojad suvepäevad on möödas ja oleme valmis oma kodu hubasemaks muutma. Proovi Duo Disaini soovitusi, mis muudavad sinu kodu ilme sel sügisesel hooajal palju soojemaks.

1. Täienda kodu pleedidega

Sügis on see aeg, mil võib välja otsida pleedid - neid võib visata toolidele ja teistele istumiskohtadele üle kogu maja, et need oleks ilma jahenedes kergesti kättesaadavad. Samas uus pleed annab suurepärase võimaluse muuta kogu eluruumi välimust.

 Alkuperä: www.hearthomemag.co.uk

Alkuperä: www.hearthomemag.co.uk

2. Lisa tuppa küünlaid

Lihtne ja kiire viis iga toa atmosfääri muutmiseks on küünal. Ükskõik kuhu sa küünlad oled paigutanud, annavad need ruumile hubase olemise ning ühtlasi on ka küünlad ühed soodsaimad kujunduselemendid. Sügiseste küünalde valik varieerub nii, et igaüks peaks leidma endale meelepärase.

 Alkuperä: www.ideasforinterior.com

Alkuperä: www.ideasforinterior.com

3. Ilusti sätitud

Too glamuuri oma hommikusse rutiini, seades esemed, mida kasutad igapäevaselt, ilusale alusele. Selleks ei pea minema poodi uut ostma, vaid piilu köögikappi ja haara sealt alus, mida pole ammu kasutanud. Soovi korral võid ka kasutada väikseid klaasist anumaid, mille sisse saad panna hügieenitarbed.

 Alkuperä: www.hometalk.com

Alkuperä: www.hometalk.com

4. Tuli ja karusnahk

Jahedal õhtul kamina ees koos kuuma joogiga on hea istuda, aga miks mitte laotada ka (kunst)nahast vaibake jalgade alla. Sina ja su soojad varbad ei kahetseks seda.

 Alkuperä: www.nordichouse.co.uk

Alkuperä: www.nordichouse.co.uk

5. Vaheta voodipesu

Otsi panipaigast välja paksemad tekid ja hubased päevatekid, et need oleks esimesel jahedamal ööl käeulatuses . Samas on õige aeg need ka üle kontrollida, et enne kasutuselevõttu oleks asjad puhtad ning vajadusel puhastada.

 Alkuperä: www.derekswalwell.com

Alkuperä: www.derekswalwell.com

6. Õige valgustus

Halb valgustus võib pimedal ajal tekitada kergemini depressiooni. Kui väljas on pime, siis toas peaks kasutama mõnusat hubast valgust - kas siis laualambi, põrandalambi või lugemislambi näol.

 Alkuperä: www.bloglovin.com

Alkuperä: www.bloglovin.com

7. Vaibake voodi kõrvale

Pole midagi hullemat kui hommikul soojast voodist tõustes puudutavad su varbad külma põrandat. Lisa pehme vaibake - näiteks lambanahk - voodi kõrvale, et hommiku esimene samm oleks meeldiv.

 Alkuperä: www.buzzfeed.com

Alkuperä: www.buzzfeed.com

Mõnusat ja hubast sügist!

Duo Disain
www.duodisain.ee
Facebook

Lisätty: 15.09.2015

Duo Disain

Puh.:
+372 5813 3552
Osoite:
Savi 20, Pärnu, Pärnumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.