Artikkelit ja uutiset

Kodukirja kodukonkursi köögi -ja valguslahenduse võitjakodu Nõmmel

Pere teekond Nõmmele - alates krundi ostmisest kuni seal maja valmimiseni - võttis üksjagu aega, kuid kodu sai lõpuks just selline, mis sobib nii neile, nende kolmele pojale kui ka iiri setterile.

 Alkuperä: www.kirjastus.ee

Alkuperä: www.kirjastus.ee

Krundil asus väike viilkatusega ajalooline Nõmme elamu, mis oli üsna halvas korras. „Tegu oli üle saja aasta vanuse majaga ja esialgu plaanisime selle renoveerida. Ehituse alguses selgus kahjuks, et majavamm oli kaua tühjalt seisnud majaga oma töö teinud ja see tuli uuesti nullist üles ehitada,” räägib perenaine. Detailplaneering võimaldas maja laiendada.

 Alkuperä: www.kirjastus.ee

Alkuperä: www.kirjastus.ee

Koos arhitekt Margus Pilteriga sündis 2011. aastal 240 ruutmeetrise maja projekt, mis tänava poolt säilitab ajaloolise viilkatusega ilme, kuid hoovi poole laieneb igati kaasaegseks hooneks. Nagu maja ise, on ka sisekujundus segu nõmmelikust kodanlikust nostalgiast, kus tooni annavad võluvad tapeedid, kardinad ja täispuidust mööbel ning teisalt moodsa aja stiilist ja mööblist. Stiilid vahetuvad, minnes sujuvalt üksteiseks üle ning moodustades huvitavaid kooslusi.

Sisekujunduses oli appi palutud sisearhitekt Hillar Mänd, kellega lisaks sujuvale koostööle oli ka palju vaidlusi, kus kujundaja ja perenaise maitsed põrkusid ning aega kulus palju.
Täpsemalt loe oktoobri Kodukirjast!

 Alkuperä: www.kirjastus.ee

Alkuperä: www.kirjastus.ee
LOE VEEL VÄRSKEST OKTOOBRINUMBRIST:
- Suur KÖÖGI-ERI;
- 9 taaskasutusideed, seinte värskendus, millega katta köögiaknaid, materjalivalik köögis;
- Kuumi valgustitrende Milano messilt;
- Retrorütmis kodu Skandinaaviast;
- Renoveerimine ja konserveerimine vol 4 (raamatud);
- Keemiavaba aed Murastes;
- Mehhiko stiilis road Pille Endenilt.

Ajakiri osta poest või telli soodsalt: http://www.kirjastus.ee/kodukiri/
Vaata ka Kodukirja soodsat ja kingituste rohket tellimispakkumist siit - IGALE UUELE TELLIJALE kingituseks eksklusiivne klaasist ahjuvorm!
ideesahver.ee
Facebook

Lisätty: 02.10.2015