Artikkelit ja uutiset

Skandinaaviapärased valgustid ELKE Mööblist

Elke Mööbel pakub laias valikus skandinaavialikke valgusteid nii koju kui ka kontorisse - need on tõelised disainipärlid, mis lisaks hubasele valgusele pakuvad ka silmailu ning mille väärtus ajas vaid kasvab.

Laevalgusti Ambit, tootja Muuto

Ajatu ja mitmekülgse laelambi kuppel on valmistatud vanade söepannide traditsioonidest inspireerituna, on käsitsi pressitud, lihvitud ja värvitud. Valge kuplisisemus lisab tagasihoidlikku kontrasti, võimendades samal ajal valguse tugevust. Saadaval 5 erinevas värvitoonis – hallikasroheline, hall, roosa, must ja valge. Vaata lähemalt siit.

 Alkuperä: www.muuto.com

Alkuperä: www.muuto.com

Põrandavalgusti Gräshoppa, tootja Gubi

1947. aastal loodud disainiikooni autoriks on Greta Grossman. Elegantne piklikuks venitatud koonusekujuline lambikuppel toetub tahakallutatud terasest kolmjalale. Kupli valgust saab suunata soovitud suunas. Viimistletud pulbervärviga. Saadaval 5 värvitoonis – must, antratsiithall, sinakashall, punane ja valge. Vaata lähemalt siit.

 Alkuperä: www.gubi.dk

Alkuperä: www.gubi.dk

Klamberkinnitusega valgusti Noc, tootja Wrong For Hay

See on mitmetahulise varjuga alumiiniumvalust klamberkinnitusega lamp , mille kaks kinnituskohta on varustatud pehmete silikoonpatjadega. Viimistletud pulbervärviga. Saadaval 4 värvitoonis – roheline, punane, tumehall ja luuvalge. Vaata lähemalt siit.

 Alkuperä: wrongforhay.com

Alkuperä: wrongforhay.com


ELKE Mööbel OÜ
Tel: 6617320
E-post: siim@elkemoobel.ee
www.elkemoobel.ee
Facebook

Lisätty: 15.10.2015

ELKE MÖÖBEL

Puh.:
+372 661 7320
Osoite:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.