Artikkelit ja uutiset

System M valgustusega pistikupesa – pimedate ööde suunanäitaja

Schneider Electric, rahvusvaheline elektrienergia juhtimise spetsialist, pakub System M tootesarjas öövalgustusega pistikupesasid. Lisaks pistikupesade põhifunktsioonile toiteallikana, on pesadele integreeritud hämaraandur ja LED valgusallikad, mis süttivad automaatselt hämaruse saabudes. Tänu valgustusega pistikupesadele on pimedas ruumis piisavalt valgust, et turvaliselt ringi liikuda – ilma täiendavat valgustit süütamata.

 Alkuperä: www.schneider-electric.com

Alkuperä: www.schneider-electric.com

Schneider Electric Eesti AS tootespetsialist Ivar Mölder: “Eesti pimedatel talvedel on iga lisanduv valgusallikas väga teretulnud. Oleme välja töötanud lülitite sarja, mille valikus on hämaraanduriga LED valgustit sisaldav pistikupesa, et hõlbustada pimedates ruumides liikumist. Kindlasti on nii mõnelegi tuttavad öised rännakud kööki või mõnda teise ruumi, kus käsikaudu püütakse hoiduda seina vastu kõndimist, samas soovimata lampi põlema panna, et teisi mitte äratada. LED valgustusega pistikupesad on siinkohal heaks abiks tuttava nelja seina vahel orienteerumiseks, iseäranis kodudes, kus on väikesed lapsed.”

 Alkuperä: www.schneider-electric.com

Alkuperä: www.schneider-electric.com

Valgusallikad System M sarja hämaraanduriga pistikupesadel süttivad tänu valgussensorile ruumide hämardudes ning kustuvad taas päevavalguses. LED valgusallikaid saab, vastavalt ruumioludele ja individuaalsetele eelistustele, mugavalt pistikupesalt reguleerida. Kohandada saab nii valgustugevuse taset, mil valgus peaks sisse lülituma, kui ka valgusallika eredust. Samuti on võimalik valgustus üldse välja lülitada - viimane on kasulik näiteks puhkuse ajaks kodust lahkudes.

 Alkuperä: www.schneider-electric.com

Alkuperä: www.schneider-electric.com

System M hämaraanduri ja valgustusega pistikupesade valgusallikad on madala energiatarbimise ja soojuseraldusega.
Kõik System M sarja pistikupesad vastavad kaasaegsete elektriseadmete turvalisuse- ja mugavusnõuetele.

Schneider Electric Eesti
www.schneider-electric.com/ee
Facebook

Lisätty: 11.01.2016

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää