Artikkelit ja uutiset

Tekstiilkardinad kui kaunid ja praktilised aknakatted

Tekstiilkardinad on läbi aegade populaarseimad aknakatted, millede juures kanga ilu ja kardinate disain on sama tähtsad kui nende kasutusotstarve.

Kardinatekstiilid on viimastel aastakümnetel läbi teinud peadpööritava arengu, tuues endaga kaasa kõrgtehnoloogilised kangad, uued kollektsioonid igaks hooajaks ning võimalused sisustada väga erinevaid interjööre. Tekstiilkardinaid kasutatakse üha enam ka kontorites, sest kangad on kergelt hooldatavad ning on valitavad vastavalt ühiskondlike ruumide nõuetele (levinuim neist tulekindluse või raskestisüttivuse nõue).

 Alkuperä: avaeksperdid.ee

Alkuperä: avaeksperdid.ee

Lisaks ruumile oma aktsendi lisamise funktsioonile, on tekstiilkardinad ka suurepärased valguse- ja temperatuurireguleerijad. Pimendava voodriga tekstiilkardin laseb magada ka valgel ajal ning paksust raskest materjalist voodriga kardinad elimineerivad klaasipinnalt õhkuva külma või toovad õhulised ja heledad materjalid väikesesse või hämarasse ruumi valgust ja õhulisust.

Kardinate kihiline kombineerimine teiste aknakatetega annab veelgi rohkem mänguruumi. Ruloo kombinatsioonis tüllkardinaga võimaldab nii varjata kui valgustada. Roomakardin koos samast materjalist külgkardinatega tekitab päeval aknale kena ühtse raamistuse, õhtul aga sulandub kauniks tervikuks. Selliseid variante võib leida mitmeid ning igasse ruumi oma. Meeles tasuks siiski pidada, et pigem soosib aeg lihtsamaid vorme ja rõhutab materjali ilu kui vastupidi.

Avaeksperdid kangavalikuga ning teiste toodetega saate tutvuda Kesklinna Salongis (Pärnu mnt 139a) ja Kadaka Salongis (Kadaka tee 44).

www.avaeksperdid.ee
Facebook

Lisätty: 24.01.2017

Avaeksperdid

Puh.:
+372 658 8105, +372 661 1820, +372 526 8703, +372 5663 3245
Osoite:
Kadaka tee 133 ja Pärnu mnt. 139a, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.