Artikkelit ja uutiset

Ehitusfirmale Loyatic on toonud edu julge laienemine ja heal tasemel meeskond

Juba 11 aastat tagasi põranda­katete paigaldusega tegevust alustanud Loyatic OÜ on tänaseks kasvanud ühemehefirmast 15 töötajaga ehitusettevõtteks.

Juhataja Hannes Olopi sõnul on ettevõttele edu toonud paindlikkus ja kvaliteet ning meeskonna pidev koolitamine vastavalt tehnoloogia arengule.

Loyatic OÜ alustas tegevust 2007. aastal, olles algselt spetsialiseerunud erinevate seina- ja põrandakatete paigaldusele. „Olin tollal omandanud piisavad teadmised ja kogemused tööst, mis oli mulle tõesti meelepärane. Loogilise jätkuna tekkis huvi omal käel tegutsemist proovida ning iseenda peremeheks hakata,“ meenutab Hannes Olop algusaastaid.

Esimesed töötajad tekkisid ettevõttesse pärast seda, kui toonane Eesti Ehitus ehk tänane Nordecon võttis Loyaticult vastu nende esimese suurobjekti – Mustamäel asetseva kaheksakorruselise äri- ja büroohoone, Marienthali keskuse. Sujuvalt ja probleemideta lõppenud objekt tekitas tahte ja andis kindlustunde samas valdkonnas edasi tegutseda.

 Alkuperä: www.aripaev.ee

Alkuperä: www.aripaev.ee

„Arvan, et meie kõige olulisem samm oli laieneda põrandakatete sektorist edasi erinevatele ehitus- ja remonditöödele. Meie positsiooni turul on paika pannud klient, kellele on olulised kiire ning kvaliteetne tegutsemine, paindlikud hinnad, konkreetsed lubadused ja nende õigeaegne täitmine,“ räägib Olop, kelle ettevõte pälvis Äripäeva poolt antava tiitli Eesti Gasellettevõte 2016. Ta lisab, et käibenumbrite suurenemine on tingitud eelkõige kliendibaasi kasvamisest.

Aastate jooksul on Loyatic pööranud suurt tähelepanu oma meeskonna pidevale harimisele, viies läbi uusi tehnoloogiaid, seadmeid, masinaid ja kvaliteedinõudeid tutvustavaid esitlusi ja koolitusi. Selline lähenemine on Olopi sõnul tõstnud töötajate kvalifikatsiooni ja panust ettevõtte tegevuses, tööde kvaliteeti ning aidanud turul laieneda ja võita uusi kliente.

„Lähiaastail on meil plaanis meeskonna suurendamine, et me ei peaks kasutama suurematel objektidel alltöövõttu. Teenuste valik jääb hetkel laias laastus samaks,“ räägib ettevõtte juht. „Pakume täna klientidele professionaalset ning kvaliteetset tööd, tänu millele oleme jõudnud põrandapaigaldajatena liidrite hulka ja omame koostööpartnereid Eesti tuntumate firmade seas. Soovime olla oma valdkonnas parimad ja töötame aktiivselt selle kallal.“

Loyatic OÜ referentside hulka kuuluvad sellised tuntumad objektid nagu Tallinnas Liivalaia tänaval asuv Nordea maja, Tehnopolis 3, Skype’i pinnad, My City Hotell, Ehte Gümnaasium, Debenhamsi kauplus Rocca al Mares, Gloria restoran, Savoy Hotell, Venus Club, Pärnus Pärnu Keskus, Estonia Spa, Päästeamet ja Häirekeskus Lasna­mäel, Tallinki erinevad laevad, Paide õpilaskodu ja Hilton Park hotell Tallinnas.

Vaata lisa ka kodulehelt www.loyatic.eu.

Lisätty: 16.03.2018